![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software Tematy dotyczące problemów, porad i oprogramowania przeznaczonego dla dysków twardych oraz SSD. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ok problem z brakiem dostępu przez whdd był spowodowany przeze mnie. Jednak nie chcę o tym mówić bo Fstyd
![]() Jakimś cudem teraz udało mi się skompilować i zainstalować whdd po Bożemu ![]() Przy zerowaniu mam.... ;( ![]() To już jest koniec... Nie ma już nic... ;(
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Jest tam jeszcze mały magnes neodymowy i ewentualnie elektronika może komuś innemu "życie" uratować
![]() PS Nie wiem jak teraz był podłączony ale i tak podrzuciłbym go komuś kto może go wpiąć bezpośrednio do mobo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Podłączony był w ten sam sposób. Mam jeszcze 120GB ale ona nawet nie jest wykrywana przez whdd więc tam to chyba nawet cud nie zadziała.
Nic mam jeszcze działającego Maxtora z 2000r 7200 na którym sprawdzę poprawność odczytu. Jeżeli wyjdzie, że whdd sobie z nim radzi (a powinien) to znaczy, że dysk na śmietnik. Obawiam się też, że w tym wypadku padła elektronika skoro dysk nie jest poprawnie wykrywany.
![]() |
Tagi |
awaria, dysk, linux, mhdd, segate, whdd, zmartwychwstanie |
Opcje związane z dyskusją | |
Tryby wyświetlania | Oceń tę dyskusję |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
MHDD i reanimacja dysku WD 400gb | seku | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 5 | 04.04.2013 10:16 |
Segate Barracuda 7200.11 0,5TB SATA - komputer nie startuje | andy | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 44 | 01.09.2008 22:43 |
Jak odzyskać skasowane pliki na CD-RW | Jozgaw | Napędy optyczne CD | 7 | 21.06.2004 07:31 |
Awaria dysku Segate Barracuda IV 40 GB/7200 | kondzik | Off topic | 13 | 25.06.2003 12:53 |
Znacie jakies przdatne komendy z wiersza poleceń ?? | Laser | Off topic | 30 | 20.03.2003 22:20 |