![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software Tematy dotyczące problemów, porad i oprogramowania przeznaczonego dla dysków twardych oraz SSD. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#4 |
![]() |
witam
dysk odesłałem do sklepu z którego go kupiłem i .... facet do mnie dzwoni (ze sklepu) że dysk jest dobry że go testował i że nie ma bad sectorów itd nie wiem co mam zrobić za bardzo bo koleś mi mówi że jemu ten dysk nie stuka a że jak wyśle na jakiśtam serwis to jak się okaże że dysk dobry to ja musze ponieść koszty transportu nie bardzo wiem czy ten sam parametr g-sensor nie dyskwalifikuje go jako potencjalnie uszkodzony ?? dodam ze przed wysłałeniem testowałem ten dysk mhdd i bad sectorów nie było ale miałem 4 sectory na error i pare powyżej 600ms czy mam się upierać aby wyślali go na sprawdzenie ?? czy wogóle to stukanie to da się zdiagnozować jakimś programem skoro stuka tylko jak bardzo intensywnie pracuje i dysk nagrzeje się do ponad 43-46st ?? to stukanie to wogóle taka "norma" tych dysków dzięki której mogą odrzucić moją reklamacje?? będe wdzięczny za podpowiedź co zrobić |
![]() |
![]() |
Tagi |
hm641ji, problem z dyskiem, samsung |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
HL-DT-STDVDRAM GT20L bardzo wolno nagrywa | matibob | Napędy optyczne DVD | 2 | 04.04.2012 16:05 |
Pendrive bardzo dziwna sprawa prosze o pomoc | Steaven1987 | Pamięć przenośna, pendrive, karty pamięci, dyski USB | 3 | 12.03.2012 11:57 |
Problem Samsung SHW08A | Mufas | Napędy optyczne DVD | 6 | 27.04.2008 18:49 |
Kopiowanie dysku systemowego Win - NTFS | pawelblu | Off topic | 12 | 24.03.2006 20:58 |
Jak odzyskac dane z dysku?!?!?!?!?! pomocy :( | Neo | Napędy optyczne CD | 3 | 18.02.2004 17:54 |