![]() |
Cytat:
Adminowi płacą by działało - więc robi się tak by działało. Zero udziwnień. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja Ci się nie dam strollować tak jak ten Amerykanin w temacie obok (śmieszne filmy).
edit: @revolver0 na dole, strollować to bym się dał jakbym posłuchał ;) |
@Patrix już się dałeś strollować
Kiedyś byłem zdania żę jak pojawia się aktualizacja to trzeba z aktualizować, teraz niech ktoś inny testuje. Jak dana aplikacja nie wnosi nic nowego to po co aktualizować. |
Mgit, ale co ty w ogóle bredzisz? Każda zmiana fw to potencjalny brick i strata czasu. Jeśli nie przynosi żadnych nowych pożądanych funkcji, ani nie naprawia krytyków to po co ryzykować - i to tylko dlatego żeby jakiś program nie wołał o wgranie? O czym w ogóle ta dyskusja? To jest skrajna głupota...
|
Dyskusja jest o zasadności robienia update FW
Więc zgodnie z jej merytorycznym charakterem - zaczynam się przekonywać - do nie robienia update FW. Ale sam pomyśl - brak wołania prośby o update przez program to już jakiś argument za |
a nie prościej odinstalować samsung magician? 8-)
i instalować kiedy chce się do niego zaglądnąć? imho nie trzeba częściej niż ~raz na rok |
a nie prościej nie włączać tej aplikacji i o niej zapomnieć?
|
znowu TROLL MODE ON.
|
Patrix sam sobie robisz problem.
1. Update -> nie 2. Rezygnacja z aplikacji -> nie Zdecyduj się na czym ci zależy na aplikacji, czy na pozbyciu się komunikatu |
mgit ja zupełnie Ciebie tutaj nie rozumiem, jaki problem?
Rozwiązanie problemu podałem w pierwszym poście i tak traktuję ten problem - jako rozwiązany. Wkleiłem informację dla innych. Co Ty tu jeszcze komentujesz? :) |
Rezygnacja z aplikacji jest lepszym rozwiązaniem i tak.
Komentuję bo to ciekawy temat. Dzięki któremu dowiedziałem się, że można uwalić 4 płyty pod rząd |
Cytat:
|
mgit, maruda ;) zrezygnuj z Windows :spoko: to lekarstwo na wszystko :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:08. |