![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software Tematy dotyczące problemów, porad i oprogramowania przeznaczonego dla dysków twardych oraz SSD. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#22 |
![]() |
![]()
Witam, chciałbym się podłączyć do tematu, bo mam pasujący do niego problem.
Mianowicie: Posiadam laptopa z 1 dyskiem logicznym. Były na nim dwie partycje: partycja 1-system, partycja 2-dane. Użyłem Truecrypt'a i opcji szyfrowania całego dysku(nie partycji). Wczoraj nie pomyślałem o odszyfrowaniu dysku i bez tego sformatowałem partycję 1 i zainstalowałem ponownie windows (w skrócie zrobiłem "formata dysku C wgrywając nowy system"). Teraz partycja 1 wygląda tak jak powinna, natomiast partycja 2-dane jest w formacie "RAW"( gdy włączę "mój komputer" i chcę otworzyć partycję 2 - nie mogę tego zrobić(wyskakuje mi komunikat, że należy ją najpierw sformatować). Moje pytanie brzmi: Czy jest jakiś sposób, aby odzyskać dane z partycji 2? Mam tam zdjęcia z całego mojego życia i bardzo chciałbym je odzyskać. ![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
szyfrowanie danych, truecrypt |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
[ARTYKUŁ] TrueCrypt - darmowe szyfrowanie danych na dysku twardym | Bartez | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 207 | 19.11.2015 18:26 |
[ARTYKUŁ]TrueCrypt 5 od podstaw - przewodnik po programie | Bartez | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 171 | 28.10.2014 21:31 |
Problem z zamianą litery partycji systemowej | WODZU1972 | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 5 | 07.01.2010 14:28 |
TrueCrypt - szyfrowanie partycji z danymi | Kariokas | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 6 | 05.02.2009 02:08 |
TrueCrypt 6.0 maly problem z szyfrowaniem partycji?... | stefanek67 | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 2 | 06.07.2008 08:31 |