![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software Tematy dotyczące problemów, porad i oprogramowania przeznaczonego dla dysków twardych oraz SSD. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#8 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 06.11.2002
![]() |
Jestem uparty i zdecydowałem się na M4, ale dzięki za zainteresowanie!
Teraz mam problem z utworzeniem partycji. Mam do dyspozycji ok 110Gb z czego 70 chce przeznaczyć na windowsa, reszta na lvm i linux. Bezpieczniej było by zainstalować najpierw win, MBR czy GPT? Jak poprawnie "wyrównać partycje"? Tyle jest tego w wyszukiwarkach ale jakoś mało konkretnie i sam już nie wiem jak to zrobić. Może być pod linuxem w terminalu, nawet wskazane. Kiedyś partycjonowałem dysk w cfdisku bo jest Advanced Format ale okazało się że wszystkie programy do partycjonowania pokazują że jest "misaligned". ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Jaki SSD do 200zł? Pod Linuksa. | Berion | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 19 | 08.05.2013 12:50 |
Dysk SSD na Gry | darkages | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 3 | 28.02.2012 12:57 |
Jak migrowac na SSD z "Raid0 Sata" | arturob | Dyski HDD, SSD - Opinie, testy i recenzje | 4 | 28.01.2012 18:14 |
Bezpieczne usuwanie (odzyskiwanie) danych z SSD | andy | Odzyskiwanie danych | 10 | 30.06.2011 11:04 |
Dysk SSD - czy już czas na przesiadkę? | Kris | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 36 | 21.03.2011 21:28 |