![]() |
5 do 7 dni roboczych (poniedziałek - piątek). Jak na firmę kurierską - strasznie długo, ale cóż, wpływu na to nie masz.
|
Przed chwilą zawitał kurier. Dysk 640GB nowy, nie jakis na wymiane jak to w Seagate.
Wysłany został z Warehouse: European Repair , Budapest Hungary W weekend bede stawiał system i dam znać co i jak. |
http://images38.fotosik.pl/301/f5335bc082af90b8.jpg
Instalacja na nowym dysku windowsa xp trwa 3-4x dluzej niz na oryginalnym toshiby jaki mam w lapku. Wydaje mi sie, że ten Sata II nie za bardzo chce wspolpracowac z płytą główną mojej Toshiby P100. Zapomnialem dodac w pierwszym poscie, że na tamtym dysku co pojechał do warszawy też instalacja systemu trwała wieki. Zamrożenia też są,ale trwają troche krócej chociaż i tak są bardzo denerwujące. Producent z tego co wyczytałem na ich stronie nie przewidział jakiejs zworki która by go zmieniała z SATA2 na SATA. W laptopie zostawiłem oryginalny dysk SATA 100GB, a 640 GB jest już w kieszeni na usb i bedzie pełnił role pendriva :) |
Cytat:
|
Podejrzewam że kolega nie ma Windowsa XP... ja też nie mam....
|
Cytat:
|
Jak moge nie mieć windowsa XP :D ? Znaczy że ten co mam to nie XP ? :)
Próbowałem instalować XP SP3 , MalcolmX 8.1 , Windows 7 i w każdym przypadku instalacja trwa kilka razy dłużej niż na starym dysku. Wielozadaniowość kiepska. W weekend bede próbował z tym AlignTool. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:47. |