![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software Tematy dotyczące problemów, porad i oprogramowania przeznaczonego dla dysków twardych oraz SSD. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.03.2010
![]() |
![]()
Witam, mam mały problem, dzisiaj znajomemu stawiałem na nowym kompie windę, później wgrywałem sterowniki, do kompa był podłączony mój dysk zewnętrzny 320GB ATA, po wgrywaniu sterowników audio oraz ethernet komputer sie zrestartował, z racj tego że płyta była w CDromie wyskoczył ten komunikat:
![]() Wcisnąłem Y, poleciało w 1-2 sekundy cos do 100% i wstał windows, po tej operacji dysk twardy skurczył się z 300GB do 1,38MB, Wcześniej było tam 230GB zdjęć, filmów, gier, teraz są 2 foldery ze sterownikami do AHCI: ![]() Wcześniej dysk był widziany jako Volumin: "..." teraz jako zwykły dysk lokalny. Nie mam pojęcia co mam z tym zrobić i załamuję się brakiem tych danych z dysku. Wygląda mi to na dyskietkę ale nie wiem jak mam to przywrócić nie tracąc danych które nie są teraz widoczne. Z góry dziękuję za pomoc. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Dysk zewnętrzny 1TB czy 1,5TB | IceManSpy | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 33 | 08.09.2009 11:20 |
Dysk twardy 120GB 3,5" przez USB do laptopa - problem | meprzemek | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 3 | 28.08.2009 23:57 |
Proszę o pomoc:( - Twardy Dysk | Dorian | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 20 | 15.01.2007 15:58 |
Jak odzyskać skasowane pliki na CD-RW | Jozgaw | Napędy optyczne CD | 7 | 21.06.2004 08:31 |
Tematy maturalne na Polski.. (przeciek z IRCa ;) | Martin_TP | Off topic | 7 | 15.05.2003 00:20 |