![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Dyski HDD, SSD - Opinie, testy i recenzje Opinie o dyskach twardych, wyniki testów, porady dotyczące wyboru dysków twardych oraz SSD. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.10.2010
![]() |
Jaki dysk przenosny z USB 3.0
Witam wszystkich forumowiczów ,chciałbym sobie kupić dysk przenośny do laptopa 1TB z usb 3.0 nie wiem czy warto juz zainwestowac w 3.0 ponoć 10x szybszy przesył ,ale trzeba chyba kupić specjalny adapter jak ktos nie ma sprzętu z tym wejściem .
Mój model to : Toshiba Satellite X205 S7483 ,ale nie wiem czy ten adapter będzie pasował i nie wiem czy wogóle mam dobre wejście expres card .Prosze kogoś o rade w tym temacie. moja tośka : pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 01.05.2002
![]() |
ExpressCard jest szerokie, mniej wiecej jak karta kredytowa, masz nad HDMI. Wystarczylo spojrzec w specyfikacje.
Jak kupisz kontroler to bedzie dzialac. Przenosnych 1TB na razie nie widac. Tylko 3,5". Samsung StoryStation wypada niezle. Zobacz te: http://www.techplanet.pl/index.php?g...e&filtr=szukaj http://www.techplanet.pl/index.php?g...e&filtr=szukaj A-Data podobno (!!!) jakoscia nie grzeszy. http://www.techplanet.pl/index.php?g...e&filtr=szukaj
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.10.2010
![]() |
dzięki za szybka odpowiedż może sprostuje bo żle sformuowałem może byc też 3,5 na zasilaczu nie zamierzam go wozić gdziekolwiek bo mam jeden 320gb juz na taka ewentualność.
Ten A-Data NH01 640GB USB3.0 interesujący wrazie czego by był ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Data rejestracji: 01.05.2002
![]() |
Ja nie polecam. Kup, wyproboj i opisz swoje wrazenia.
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.03.2010
![]() |
ktoś używał już tego Samsunga Story 1 TB z usb 3.0? dysk ma zwiększoną w stosunku do poprzedniej wersji prędkość, obawiam się że przy ciągłym korzystaniu może się mocno grzać i hałasować.
za 2-3 dychy więcej można kupić obudowę wellanda z usb 3.0 i dysk samsung f2 ecogreen [to zdaje się ten sam co w poprzednim story], i to nawet 1,5 tb waham się między tymi dwoma opcjami [ale nie pogardzę innymi sugestiami], dysk ma służyć do użytku z laptopem na codzień. Ostatnio zmieniany przez pejoti : 31.12.2010 o godz. 12:20 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Jaki Program do wielu Kamer ( Webcam ) na USB | Lukas23 | Off topic | 0 | 30.03.2006 09:14 |
Jaki dysk? | adams_a | Off topic | 14 | 04.11.2003 20:12 |
Jeżeli ktoś zna angielski perfekt proszę przetlumaczyć | memorando | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 1 | 17.05.2003 10:41 |
Jaki dysk twardy wybrać? | Fikander | Off topic | 22 | 06.03.2003 20:38 |
HELP! Jaki dysk kupić? | beavisol | Napędy optyczne CD | 2 | 11.11.2001 21:53 |