![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Dyski HDD, SSD - Opinie, testy i recenzje Opinie o dyskach twardych, wyniki testów, porady dotyczące wyboru dysków twardych oraz SSD. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Mam juz prawie rok samusng 200Gb chodzi 24h/7 i wszystko cacy
![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 | |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Jak Samsung to pewnie cicho
![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
potwierdzam cichy jest
![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam segate 120GB ATA100 7200RPm i dysk chodzi bardzo cicho. Nie grzeje si***281; gdy zaczn***281; go bardziej molestowa***263;.
![]() |
#36 |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
Samsung
![]() |
#37 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#39 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Ja bym bral dla siebie WD. Jakos WD mnie jeszcze nigdy nie zawiodl.
Coprawda moje 2 glowne dyski to samsungi (w stac i lap), to jednak z kazdym mialem juz jakas przygode. Te w stac padl w zasadzie od razu, ten w laptopie byl bardzo delikatny - duzo bardziej niz IBM ktorego mialem poprzednio i male wstrzasy laptopa spowodowaly jego uszkodzenie. WD jest w kompie ojca i z nim nigdy nie bylo problemow. IBM w laptopie byl glosny (choc pancerny) i jeden mi padl w stacjonarnym, kiedys byly taka seria bodajze 30GB, to wszystkie padaly. Samsungi jak pisalem - jeden dziala juz dosc dlugo w stacjonarce ale na poczatku byl problem. Ten w laptopie natomiast padl po dosc lekkich turbulencjach. Jedno (primo) musze przyznac: Samsung jest CHOLERNIE, wrecz NIEPRZYZWOICIE cichy. Drugie (primo ![]() Seagate - kiedys mialem jednego, grzal sie strasznie, i padl. Jakos nie jestem przekonany ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
...w podróży...
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
A co powiecie o Seagate 250GB SataII?
Oprocz tego ze jest glosny... ![]() Druga sprawa: Jak oceniacie taki dysk: http://allegro.pl/item140597329_wd_c...b_ata_100.html (to do drugiego kompa)
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon "Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
Nie polecam stare WD maja tendencje do sypania sie ...
Polecil bym raczej cos z maxtora lub samsunga ... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
odkopane to ja te***380; co***347; wpisz***281;. mam teraz na p***322;ycie SATA ale 150 w sprzeda***380;y s***261; praktycznie same SATA II z kolejkowaniem polece***324;. na SATA I nie b***281;dzie dzia***322;a***263; to kolejkowanie?
mam na oku Samsunga 200GB... http://pc.emarket.pl/pricelist/item.aspx?PID=C7800237 nie koniecznie w tym sklepie... jo***322; jo***322; co wy na to ziomale ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mam w kompie 2x wd 320 i 200
320 bo samsung nie mial wtedy wiecej niz 250gb a 200 dostalem w kazdym razie nie jestem z nich zadowolony
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
1tb, dysk, hdd, jaki dysk kupic, ssd, wewnętrzny |
Opcje związane z dyskusją | |
Tryby wyświetlania | Oceń tę dyskusję |
|
|