![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole Problemy, dyskusje na temat kopiowania płyt na konsole. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.05.2006
![]() |
Co zrobilem nie tak
Jako, ze rozumiem adminow/moderatorow tego forum, ze ludzie nie korzystaja z funkcji wyszukaj, bo sam jestem modem na portalu co prawda o innej tematyce, ale wiem jak to moze zdenerwowac. Mam nadzieje, ze moj temat nie jest jednym z wielu. Szukalem na forum ale dokladnie nie znalazlem opisu co moglem nie zrobic ok. Moj problem polega na tym, ze nagralem sobie gre na plycie dvd i mi moje ps2 nie odczytuje kopii. Sytuacja wyglada nastapujaco:
Moj model ps2: Scph-30003 Plyta na ktorej nagrywalem: Verbaitm DVD+R Gra przed rozpakowaniem wygladala nastepujaco: Po rozpakowaniu wygladala tak: ![]() Folder data po rozpakowaniu wyglada tak: ![]() Plyte nagrywalem z predkoscia 4x, a nagrywalem przenoszac wszystkie pliki po rozpakowaniu do nero i w nim wypalem. Plyta jako tako nie miala obrazu, lecz wlasnie pliki gry tak jak dalem na screenie, wiec wszystkie te pliki wypalilem na plycie dvd. Czy cos zrobilem nie tak przy nagrywaniu? Moze plyta powinna byc dvd-r. Mam nadzieje, ze pomozecie mi w odpowiedzi, co nie tak nagralem, ze gra mi nie odpala. Pozdrowienia Pawel Ostatnio zmieniany przez Berion : 08.05.2006 o godz. 09:27 Powód: ten screen ... |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|