Powrót   Forum CDRinfo.pl > Konsole > Konsole > Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole

Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole Problemy, dyskusje na temat kopiowania płyt na konsole.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
LinkBack Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 21.06.2011, 08:15   #31
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 20.06.2011
Posty: 3
jodyna w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Ja bardzo przepraszam ale gry na ps2 to są dvd.
Konsola jest w porządku wszystkie płyty odtwarza tylko tych dwóch nie chce.
Niektóre płyty są bardziej porysowane i działają super, a te dwie mają delikatne rysy.
A choć by i nawet była to wina rys czy te płyty są już do wyrzutki?
jodyna jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 21.06.2011, 08:59   #32
Wyjadacz ;)
 
Avatar użytkownika SMBA
 
Data rejestracji: 06.07.2009
Posty: 365
SMBA zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Spróbuj je włożyć do komputera i zrobić ich obraz w Nero/ImgBurn lub innym programie
SMBA jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.06.2011, 20:06   #33
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 20.06.2011
Posty: 3
jodyna w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Czy dobrze rozumie, że mam zrobić kopię? Jeśli tak to moja konsola nie odtwarza kopi.
jodyna jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.06.2011, 20:28   #34
Wyjadacz ;)
 
Avatar użytkownika SMBA
 
Data rejestracji: 06.07.2009
Posty: 365
SMBA zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Nawet jeśli nie uruchamia kopii to zrób - jeśli podczas zgrywania się jej wystąpi błąd to będzie wiadomo że to wina płyty
SMBA jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.11.2011, 23:30   #35
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 01.11.2011
Posty: 1
Tazo86 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Witam mam problem z fia 09,zainstalowałem freeMcBot i gre odcztyuje tylko do napisu EA Games i to wszytko,moze ktos wie jak temu zaradzic,oczywiście gra spatchowana.z gory dzieki
Tazo86 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
TrackbacksWyłączone
PingbacksWyłączone
RefbacksWyłączone


Podobne dyskusje
Dyskusja Autor Forum Odpow. Ostatni Post
Przydatne artykuły, rozwiązania Tips & tricks > Win 2000/XP/2003 Eliasz Komputery 14 28.09.2008 22:44
Zbiór wszystkich praw Murphy'ego. Pablo1964 Humor 5 24.08.2006 08:22
nie dziala nagrany plik MrBiedrona Napędy optyczne DVD 17 22.10.2005 14:57
Projekt Freeware Calme Komputery 0 16.05.2005 19:31
Uwaga!! Szanowni Forumowicze !! TOMMYx Off topic 117 29.03.2003 21:16


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO