![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole Problemy, dyskusje na temat kopiowania płyt na konsole. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.04.2006
![]() |
jak nagrac plytke na ps2
witam mam male pytanko
naczytalam sie juz roznych artykulow zwiazanych z nagrywaniem gier na ps2 ale zaden nie dziala (u mnie) wiec tak mam gre na ps2 mam ja juz na dysku i jest w formacie .iso jak otworze ten folder xxx.iso to w srodku mam 2 zolte foldery - (w ktorych jest audio i video) i sa jeszcze 2 inne pliki jeden nazwa SYSTEM a drugi skalada sie z literek i cyferek a rozszerzenie ma takie .50 (?) i mam pytanie jak to nagrac na plyte dvd tak zeby ta gra dzialala na ps2?? bo juz sma anie wiem probowalam alcoholem wrzucalam plik xxx.iso i nagrywalam ale... plyta nagrywala sie czysta nic na niej nie zostalo zapisane zadnych plikow nie bylo po zakonczeniu nagrywania i probie odczytania plyty... probowalam dvd decrypter za pierwszym razem to samo co w alcoholu na drugi chce poczekac az ktos mi cos podpowie... a w nero wrzucilam poprostu wszytskie pliki ktore sa w xxx.iso oddzielnie tzn tak jakbym nagrywala normalna plytke czyli 2 zolte foldery i 2 inne pliki wrzucilam i nagralam ale niestety plytka nie dziala na ps2 (domyslalam sie ze tak bedzie ale jednak wolalam sprobowac) no wiec jak to nagrac zeby bylo dobrze?? zeby wszytsko dzialalo?? aha ps2 mam przerobione takze tu nie chodzi o to ze plyty bylyby nieoryginalne... z gory vardzo dziekuje za szybka odpowiedz i pomoc pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|