![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole Problemy, dyskusje na temat kopiowania płyt na konsole. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją |
Ranking: ![]() |
Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.09.2000
![]() |
PSXCOPY 6.2 pod win2000
Witam wszystkich
Mam problem z PSXCOPY 6.2 pod win2k. Zainstalowałem driver'y ASPI polecane na stronie GAL'a (cdrinfo) pod win2k ale PSXCOPY nie chce odpalić - błąd programu podczas uruchamiania. Mam wypalarkę Philips'a CDD3610 v3.01 (obsługuje RAW) współpracującą dobrze z innymi kopierami (CloneCD, CDRWIN) pod win2k. Zależy mi na backup'ie ![]() dobrze działa z moją nagrywarką na win9x. Chciałbym jednak działać pod win2k i nie instalować win9x (awersja + brak miejsca). Niestety za pomocą CloneCD i CDRWIN nie potrafię ![]() mojej nagrywarce. Może ktoś z was wie jak zmusić Clone'a lub CDRWIN'a do poprawnego backup'u płyt PSX w mojej konfiguracji. A może ktoś pracuje z PSXCOPY pod win2k i zechciałby poradzić mi jak zaprząc ten duet do roboty. Gdyby okazało się istotne, podaję: PentiumIII na VIA Apollo PRO 133A (Abit VT6X4) + 64 MB. Dziękuję i będę wdzięczny za wszelkie uwagi. Pozdrawiam Adam |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Potrzebny pilnie PSX Copy działający
Witam szanowne koleżanki i kolegów na forum.
Mam problem potrzebuje szybko PSX COPY, ściągałem z sieci ale nic nie działa albo niedaje sie ściągnąć, jeśli byłby ktoś na tyle uprzejmy i wysłał mi niniejszy program poczta to byłbym wielce dzwięczny. Pozdrawiam wszystkich FLY2 Tomek |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 17.05.2001
![]() |
Lepiej kopiować gry na PSX programem CloneCD
z ustawieniami CloneCD Read to Image Read Subchannel Data from Data Tracks ON Read Subchannel Data from Audio Tracks ON Write with option Don't repair subchanel data ON Oczywiście nagrywarka musi obsługiwać tryb DAO-RAW (wymagany dla nowszych gier) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
Zgadzam sie z wypowiedzia kolegi z gory :-)
Nic dodac nic ujac. CloneCD z tymi ustawieniami + nagrywarka z DAORAW i masz kopie plytek PSX :-) Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#5 |
Gość
|
Sesja w PSX
Mam pytanie jak zamknąć sesje płytki na PSX
Czy w Clonie ma być odchaczona opcja w zakładce Nagrywanie "Zawsze zamykaj ostatnią sesję" Dzieki za odpowiedz |
![]() |
![]() |
#6 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
tak
![]() |
#7 |
Bywalec
Data rejestracji: 10.02.2001
![]() |
Jak to z tym jest?
Mam płytkę od Playstation. Jak przegrywa się takie płyty? Czy wystarczy CloneCD? Czy można z plików na tej płytce przerobić je na dane, z których można korzystać na zwyczajnym PC bez potrzeby użycia emulatora?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Bez problemu przegrasz clonem.
Natomiast co do drugiej czesci to chyba nie mozna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
spoko wedłóg przyjaciół zza Buga to się da, mam kopie Tekkena 3 na pc / spratowałem pirata a co mi tam ...albo tu
![]() ![]()
![]() |
|
|