![]() |
trochę tego nie kapuje... tym biosem kreona mam przeflashować napęd w konsoli i wtedy gry skopiowane przeze mnie jednym z tych 4 napędów będą chodziły? Czy tylko kupuje jeden z tych napędów i jak mam Xtreme na konsoli to już poprostu tym napędem Samsunga w kompie zrzucam i nagrywam gry i konsolka to odczyta?
...ok już kumam trzeba kupić jeden z tych 4 napędów, ściągnąć taki program i patcha (to każdego napędu patch jest inny), spatchować napęd i przegrywać gry metodą zrzuć, nagraj np. programem: Xbox Backup Creator. Mam tylko jeszcze pytanie, który napęd polecacie Samsung SH-D162D czy SH-D163B ? Bo w sumie tylko te zczaiłem na allegro i tylko do tych znalazłem patch kreona :) No i czy na pewno te nagrywarki mogą nagrywać płyty DVD DL bo w opisach na aukcjach i na przednim panelu nic nie ma? |
|
Czyli nie wystarczy kupi***263; nap***281;d, trzeba jeszcze do tego znale***347;***263; i wgra***263; oprogramowanie "KREONA" ?
|
Tak radzi sobie , nap***281;d jest do***347;***263; tani i przydatny.Druga metoda to pod***322;***261;czenie nap***281;du od xa do pc nie bezpo***347;rednio oczywi***347;cie inne gniazdo zasilania .Tak to wygl***261;da w du***380;ym uproszczeniu , najlepiej zakupi***263; nap***281;d wi***281;ksza wygoda u***380;ytkowania , nie trzeba za ka***380;dym razem otwiera***263; xa i pod***322;***261;cza***263; do pc.
|
sorry za te dwa tematy (nie zrobi***322;em tego bynajmniej specjalnie) mam og***243;lnie nap***281;d w konsoli -> Samsung sflashowany Xtreme i teraz mia***322;bym kupi***263; jeden z tych 4 nap***281;d***243;w Samsunga i on radzi sobie ze zrzuceniem p***322;yty (zrzuca nie tylko plik filmowy) ? A co do tej drugiej wersji to o co chodzi ze "hotswapowa***263; nap***281;d konsoli w PC" ?
|
Byłaby. Masz dwie możliwości: albo kupić jeden z czterech napędów, do których pasuje bios kreona i przeflashować nim napęd. Albo hotswapować napęd konsoli w PC.
PS: Nie zakładaj kilku takich samych tematów. Jeden chyba wystarczy... |
Kopia zapasowa gry na Xboxa 360
Witam. Posiadam konsolę Xbox 360 i oryginalną grę. Czy byłaby możliwość skopiowania tej gry za pomocą komputera na płytę dvd-r dl?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:52. |