Powrót   Forum CDRinfo.pl > Konsole > Konsole > Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole

Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole Problemy, dyskusje na temat kopiowania płyt na konsole.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 08.12.2010, 12:29   #1
owczar2701
Nowy na forum

Data rejestracji: 28.01.2009
owczar2701 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
PS2 - KOPIE FMCB - Wazne pytanie

Witam wsyztskich. dawno nie zagladalem na to forum ale jednak mam problem dlatego tez tu zagladam. Jesli ten temat bedzie spamem z mojej strony to przepraszam ale strasznie mi sie spieszy w chwili obecnej i nie mam czasu szukac odpowiedzi po forum ktora byc moze kiedys padla. Reasumujac i przechodzac do mojej sprawy potrzebna mi pomoc czlowieka ktory ma jakas wiedze w 2 sprawach.

Po 1 wyjasnijcie mi jak mam nagrywac plyty pod FMCB. Tutorial czytalem juz kiedys ale chodzi mi teraz o to od czego zalezy czy gra sie wogole wczyta czy nie?
Patchuje ESRem wypalam dvd decrypterem 4x predkosc i jedna gra lazi inna nie a jeszcze inna ma zwis na napisach z reklamami. Od czego to zalezy? bo tak patrzac nagrywalem juz na wiely rodzajach plytek i na - i na + od soniakow po jakies scierwa typu shiwaki czy tam jakies nonamy z marketu i tu akurat sie zdziwilem bo nie ma wplywu nosnik na to czy mi sie odpali czy tez nie. Nagrywajac jedna plyte na - i na + na roznych nosnikach znaczy roznych firm to jak sie nie odpalila po nagraniu za 1 razem na innych tez sie nie odpala mimo spatchowania poprawnego itd. Poradzcie mi cos bo ogolnie juz wywalilem tyle plyt w ostatnim czasie ze parodia.
Wyczytalem gdzies ze jak takie gry nie odpalaja albo zawieszaja to trzeba zwiekszyc predkosc wypalania do 12x i w gore. Prawda to? bo znow tutaj czytalem ze nagrywac 4x max 8.

2 sprawa jest taka zebyscie mi podrzucili jak najlepsza jak najstabilniejsza wersje FMCB ktora bedzie miec wszystkie te badziewia do divx odpalania gier z pena homebrew mp3 itd.... bylbym bardzo wdzieczny za wszelkie porady.

Z gory dziekuje za odpowiedzi
owczar2701 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: