![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole Problemy, dyskusje na temat kopiowania płyt na konsole. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.01.2009
![]() |
PS2 - KOPIE FMCB - Wazne pytanie
Witam wsyztskich. dawno nie zagladalem na to forum ale jednak mam problem dlatego tez tu zagladam. Jesli ten temat bedzie spamem z mojej strony to przepraszam ale strasznie mi sie spieszy w chwili obecnej i nie mam czasu szukac odpowiedzi po forum ktora byc moze kiedys padla. Reasumujac i przechodzac do mojej sprawy potrzebna mi pomoc czlowieka ktory ma jakas wiedze w 2 sprawach.
Po 1 wyjasnijcie mi jak mam nagrywac plyty pod FMCB. Tutorial czytalem juz kiedys ale chodzi mi teraz o to od czego zalezy czy gra sie wogole wczyta czy nie? Patchuje ESRem wypalam dvd decrypterem 4x predkosc i jedna gra lazi inna nie a jeszcze inna ma zwis na napisach z reklamami. Od czego to zalezy? bo tak patrzac nagrywalem juz na wiely rodzajach plytek i na - i na + od soniakow po jakies scierwa typu shiwaki czy tam jakies nonamy z marketu i tu akurat sie zdziwilem bo nie ma wplywu nosnik na to czy mi sie odpali czy tez nie. Nagrywajac jedna plyte na - i na + na roznych nosnikach znaczy roznych firm to jak sie nie odpalila po nagraniu za 1 razem na innych tez sie nie odpala mimo spatchowania poprawnego itd. Poradzcie mi cos bo ogolnie juz wywalilem tyle plyt w ostatnim czasie ze parodia. Wyczytalem gdzies ze jak takie gry nie odpalaja albo zawieszaja to trzeba zwiekszyc predkosc wypalania do 12x i w gore. Prawda to? bo znow tutaj czytalem ze nagrywac 4x max 8 ![]() 2 sprawa jest taka zebyscie mi podrzucili jak najlepsza jak najstabilniejsza wersje FMCB ktora bedzie miec wszystkie te badziewia do divx odpalania gier z pena homebrew mp3 itd.... ![]() Z gory dziekuje za odpowiedzi ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Ps2 Fat hdd fmcb problemy | slayergt | Homebrew | 8 | 14.01.2009 14:11 |
PS3 i kopie zapasowe gier z PS2 | Zagee | Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole | 1 | 23.11.2007 10:20 |
jak nagrac plytke na ps2 | megusia | Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole | 16 | 06.11.2006 15:38 |
nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |