![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole Problemy, dyskusje na temat kopiowania płyt na konsole. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.12.2004
![]() |
Nagrywanie gier na x360 - problem
Witam. Przyłączam się do próśb innych wcześniejszych postów odnośnie nagrywania gier na plytach DL aby możliwe było ich odtworzenie w x360. Tak się składa, że przestudiowałem całą zawartość tego tematu i mimo wszystko dalej wyrzucam płyty w kosz. Posiadam konsolę przerobioną xtreme (napęd Benq jeśli to jest istotne), korzystałem z CloneCD 5.3.0.1 i również z Image Burn 2.3.2.0, posiadam obrazy płyt zarówno z rozszerzeniem *iso jak i *DVD, wypalałem według Waszych wcześniejszych instrukcji i efekt do du... . Obrazy posiadają pojemność ewidentnie kwalifikującą je do nagrania na płytach DL a po wypaleniu czy to Clonem czy to Image Burnem po włożeniu do napędu X360 nie widzi nośnika i każe mi biegać po szmatkę
![]() Jeśli po przeczytaniu tego mojego elaboratu zauważył ktoś z Was, że w czymś mogłem spaprać sprawę to zwracam się z prośbą o pomoc w ustaleniu co to mogłoby być. Z góry wielkie dzięki. |
![]() |
|
|