![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole Problemy, dyskusje na temat kopiowania płyt na konsole. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.06.2010
![]() |
Nagrywanie gry na PS2
Cześć. Jestem tu nowy, więc proszę od razu o wyrozumiałość. Mam pewien problem. Czytałem tutoriale z tej strony, ale nic mi nie pomogło. Mam obraz płyty (zgrywanej z oryginału) który waży więcej niż 4,7 GB i nie mieści się na DVD5, dokładniej ma coś około 5 GB. Jest to gra Metal Gear Solid 2 Substance na PS2. Nie mam ochoty psuć sobie oryginału, bo taki egzemplarz jak mój, na allegro jest w cholerę mało lub ich wcale nie ma, wolę się o to troszczyć. Niech mi ktoś wytłumaczy, czy trzeba kupić płytę DVD5 (jednowarstwową) czy dwuwarstwową (DVD9)? DVD9 u mnie w sklepie z Verbatima kosztuje aż 7 złoty, ale jak ma to chodzić poprawnie, to kupię. Czy moja domowa nagrywarka DVD da radę nagrać na płytę dwuwarstwową? Będę bardzo wdzięczny za wyjaśnienia i wszelkie rady dotyczące tego nagrania.
Ostatnio zmieniany przez KamelWC : 21.06.2010 o godz. 15:31 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Ciekawe powiedzenia, cytaty, śmieszne stwierdzenia | andrzejj9 | Humor | 34 | 16.03.2019 15:39 |
Poradnik HD - kompletna instalacja i konfiguracja kodeków i playerów. | Smartek | High Definition | 139 | 11.12.2016 21:03 |
Czy my naprawdę żyjemy w tak chorym kraju...? | andrzejj9 | Off topic | 123 | 24.07.2015 20:56 |
Powtórka z historii - trochę długie | para | Off topic | 63 | 01.09.2005 10:50 |