![]() |
Cytat:
|
co?? ;p
|
Cytat:
|
Ehm chyba nie do odczytu bo ponad pol godziny mialem wlaczone i nic sie nie stalo i wogole klikalem i probowalem jush wszystkiego - mysle ze to chyba wina przegrania z plyty na kompa- ktos cos zle zrobil ... eh ....
|
Cytat:
|
ehm nagralem jak w poradniku i jak na konsolce odpalam to w prawym dolnym rogu wyskakuje takie serce z ogonkiem odwrocone do gory nogami(ogonkiem ;p) :D:D:D Berionjak mozesh to prosze zebys mi wyjasnij co to oznacza bo zielony jestem w tym :D
|
Cytat:
Kod:
Warez (z ang. "wares" - towary) to w żargonie komputerowym zbiorcze określenie rozmaitego rodzaju produktów komputerowych czy licencji.Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/forumdisplay.php?f=36 |
Ehm no coz wlasne sie pytam jak to narac ciagle... i nie wiem co to warezu :P
PS.: chodzi o to ze nie umiem DVD decryptera uzywac .... :P |
Cytat:
I prosze przestań z tym reklamowniem warezu w takiej formie! |
eee... stary... to jest iso :] ten plik nalezy nagrac (nagraj obraz iso) w DVD Decrypter czy czymstam
|
Cytat:
go-ssxot.iso |
go-ssxot.iso <-- nazwa tego 4 gigowego pliku :P pomysly jak rozpakowac sa ??:]
|
@Kael
Nie ma wyjątków :P Przeanalizuj poprzednie dwa posty, tam jest odpowiedź :D http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=54238 VI |
Latwo wam powiedziec kup oryginal :D mam duzo oryginalow no ale coz kasy malo :P a rodzice mi wspanialomyslnie na urodziny przerobili konsolke :D noi do tego mam wypalare w kompie i neta wiec na cos musi sie przydac:] powiedzicie mi tylko czy te archiwum mam nagrac czy je rozpakowac i nagrac to co w nim jest (system,slus_numerek tu :P i katalog data :)) Plz :P to nie jest piractwo tylko zaspokajanie potrzeby grania :D
PS: To bylo tak ze to byl plik podzielony sfv :P i jak hgo odkompresowales zajmowal 4,7giga a jak rozpakowales to 1giga :| |
Hmm... a jeśli on wypakowuje iso, a część plików nie jest wpisana w TOC? Nie wypakuje ich :)
Np. FFX-2, Radiata... Dobra - EOT @spit Nie pouczaj tak :) na PM |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:48. |