![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole Problemy, dyskusje na temat kopiowania płyt na konsole. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#226 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.02.2004
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#227 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moze zacznij od http://www.mod-chip.com/
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
przeklina i nabija posty
Data rejestracji: 22.02.2004
![]() |
Jopek jak bys nie zauwazyl on jest z sikago
![]()
![]() |
#229 |
Windy City
Data rejestracji: 06.09.2002
![]() |
no wlasnie a nie mam zamiaru isc do autoryzowanego dilera ps2 i zapytac sie czy dostane tu chipa bo mnie zamkna z apiractwo albo wysmieja !!! gry sa tanie bo po 50 dolcow nowosci ale czasami chcialo by sie te pieniadze przeznaczyc na cos innego !! :-P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Windy City
Data rejestracji: 06.09.2002
![]() |
chyba zrezygnuje z kupwoania chipa do ps2 za duzo roboty a i tak niedlugo konosla ta przejdzie do historii jeszcze tylko czeka ja driver 3 gta4 san antonio i kilka innych fajnych tytulkow szkoda wydawac kasy lepiej kupic sobie nowego dvd playerka za 99 dolcow i cieszczyc sie mozliwosica odtwarzania backupow z dvd :-)p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
przeklina i nabija posty
Data rejestracji: 22.02.2004
![]() |
ta za 50 $ to masz chip + gre za 1 $ wiec niewiem co sie bardziej oplaca.
Przyznam sie ze sam mam 5 orginalow ale jak bym mial miec wszystkie orginalne to bym ich poprostu nie mial.
![]() |
#232 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.03.2004
![]() |
Kopiowanie płyt na PlayStation 2
Witam.
Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak skopiować płytę DVD z grą na PlayStation2? Wiem, że można to zrobić Alcoholerem 120%, ale jak wkładam płytę z grą to profil [tam gdzie wybiera się rodzaj zabezpieczenia] znika :o Moja nagrywarka: Sony DRU-500AX I jeszcze mam pytanie: czy można zrobić taką kopię bezpieczeństwa, aby działała na nie 'przerobionym' PS2. [może to głupie pytanie, ale niektórzy mówią, że tak inni, że nie]... |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.03.2004
![]() |
Naprawdę nikomu nie chce się odpowiedzieć?
Może chociaż ktoś rzuci jakiegoś linka [pl lub ang]. Bardzo proszę o pomoc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
.:Never Again:.
Data rejestracji: 07.02.2004
![]() |
Chyba niedawno już ktoś zadał takie pytanie. Poszukaj na forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
jeśli to jest DVD-9 to nie skopiujesz w A120% ,tylko DVD-5
kopia nie będzie działać na nie przerobionym PS2 .
![]() |
#236 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
Obraz płyty z rozszerzeniem .gi ?
![]() Mam obraz płyty DVD PS2 z rozszerzeniem .gi czy ktoś wie czym to wypalić? A może to fake.............. ![]() Dzięki za pomoc |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
.
![]() Sorry - ale poszedłem na łątwiznę z tym pytaniem ---> lenistwo. Po poszukaniu w necie - 5 min - " odkryłem ", że to obraz np. z RecordNow Max.............. W każdym razie może się to komuś przyda. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.03.2004
![]() |
Przegrywanie DVD z grami
Mam pytanie jakim programem najlepiej przegrywac plyty z grami (PS2 i X-Box), mialem tylko clone dvd 2 ale tym tylko chyba filmy mozna przegrywac, chyba ze sie myle.
Dzieki za pomoc |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.04.2004
![]() |
![]()
Witam wszystkich młodych i starych spawaczy.
![]() Wiem, że temat wraca niczym bumerang, ale czytając posty w końcu dalej nie wiem co z tym i jak. Doczytałem się, że takie kopie powinno sie robić x1 lub x2 i że nie ma w zasadzie znaczenia - czy +. A co z nagrywarką, która pali wyłącznie +R z prędkością x4? Nagrywarka śmiga aż miło na wszystkich nośnikach, ale czy ps2, gdybym ewentualnie założył chipa poradzi sobie z tym? A może jest jakiś software pozwalający zwolnić jej obroty (mam najnowszy firmware - ni jak go zhakować)? Nie chciałbym zarżnąć konsoli... ![]() Nagrywarka: Ricoh MP5420A P IV 2,6 GHz Asus P4C800 motherboard Radek 9800 Byłbym wdzięczny za pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.04.2004
![]() |
![]()
Witam wszystkich spawaczy.
![]() Wiem, że temat wraca niczym bumerang, ale czytając posty w końcu dalej nie wiem co z tym i jak. Doczytałem się, że takie kopie powinno sie robić x1 lub x2 i że nie ma w zasadzie znaczenia - czy +. A co z nagrywarką, która pali wyłącznie +R z prędkością x4? Nagrywarka śmiga aż miło na wszystkich nośnikach, ale czy ps2, gdybym ewentualnie założył chipa poradzi sobie z tym? A może jest jakiś software pozwalający zwolnić jej obroty (mam najnowszy firmware - ni jak go zhakować)? Nie chciałbym zarżnąć konsoli... ![]() Nagrywarka: Ricoh MP5420A P IV 2,6 GHz Asus P4C800 motherboard Radek 9800 Byłbym wdzięczny za pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|