![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole Problemy, dyskusje na temat kopiowania płyt na konsole. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.02.2003
![]() |
Jezeli chodzi o dvd to jest banalnie proste - wchodzisz w kreator nagrywania, wskazujesz .iso,ustawiasz predkosc i wypalasz.
Z cd jest roznie ale najczesciej wystraczy ustawic profil "playstation2" i powinno byc dobrze....ale czasami zdarzaja sie wyjatki ze gry tak wypalone nie dzialaja (u mnie Devil May Cry i Prince of Persia),wtedy zmien tryb z RAW DAO na DAO/SAO - u mnie zadzialalo ![]() Pozdrawiam
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.07.2004
![]() |
Ale to sie chyba nie uda jeśli ja mam tylko nagrywarke jak myślisz .
iI jeszcze jedno do czego wogóle służy Clone XXL on tylko rozpozaje zbezpieczenie czy też łamie . |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.02.2003
![]() |
jarek1984 za duzo "mieszasz" - masz w zasadzie 2 tutoriale - ten co napisal grzes07 jest wystarczajacy zeby zgrac DVD na dysk a potem wypalic to co sie zgralo. Pytales sie o alcohol - napisalem ci sam proces nagrywania ,bo uwazam ze DVD Decrypter lepiej zgrywa dane na dysk (ale jak chcesz wypalac alcoholem twoja sprawa - tez jest dobry). Jezeli ci nie wychodzi zgrywanie tej zabezpieczonej plyty to zapewne jest ona uszkodzona. Druga sprawa jesli jest ona zapisana na DVD9 to raczej nie masz szans jej przegrac - no chyba ze posiadasz nagrywarke i nosnik DL (60 pln za plytke to lekka przesada). Co do clonnyxxl - jest on do wykrywanie zabezpieczen plyt - ale w przypadku gier na ps2 nie ma sensu go uzywac poniewaz przy skanowaniu zawsze pokaze PSX Libcrypt. To ze masz tylko nagrywarke nie pogarsza sprawy - moim zdaniem przegrywanie gier w locie jest bez sensu.
Napisz jaka gre chcesz przegrac.
![]() |
|
|