![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole Problemy, dyskusje na temat kopiowania płyt na konsole. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1156 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 23.01.2005
![]() |
z cd na dvd na ps2 idzie ok a jak to zrobic odwrotnie jest jakis sposob zeby pokroic gre dvd na cd
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#1157 | |
|
-=Advokat^Diabła=-
Data rejestracji: 14.02.2005
![]() |
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez desden : 02.05.2005 o godz. 20:49 |
|
|
|
|
|
|
#1158 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 23.01.2005
![]() |
ok dzieki desden pozdro..
|
|
|
|
|
|
#1159 |
|
Nowy na forum
![]() |
Sony Playstation [szarak]
Szaraczek to może już przeżytek.Miałem "pod sobą" konsole od SPCH1002 do 7502.Wszystko 'przecinałem' na Nero5.5.10 z opcją prędkości nagrywania X4.Faktem jest to że jeśli sprzęt zaczytywał na boku to była oznaka wykańcznia się laserka.Jest parę trików na pseudo regenerację (mnie się udawało
).Tak naprawdę co dawały takowe przeróbki? ano tylko to że piraty możnabyło używać.Jedyna felerna wada to taka że trzbabyło "kręcić" bo nie wszystko 'wchodziło' , a czytniki sypały się mniejwięcej po półtora roku.Najlepsze rozwiązanie to płyta startbootowa.Mam takową ale akurat jej nie udało mi się skopiować.Próbowałem wszystkich programów niemniej jednak bez rezultatu.Może ktoś jest taki co mu wyszło Chętnie z nim popolemizuję.Piszcie na: dudzior73@tlen.pl
|
|
|
|
|
|
#1161 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.05.2005
![]() |
Gta San Andreas
Witam. Mam pytanie. Sciagnalem sobie gta san andreas z Internetu no i nagrałem na płytkę marki Hawk dvd-r w programie Alcochol 120% z prędkością 4x. Na początku wszystko jest ok swap magic dziala intro gta sie odtwarza. Pozniej przechodzi do wczytywania i staje w miejscu czekam 10 min i nic. W czym tkwi problem? Czy to ja zle nagrałem, czy obraz plyty który ściągnąłem jest zły? Proszę o odpowiedz. Moja nagrywarka to Lite-on DVDRW SOHW-1633S. Ściągalem stąd: http://www.tdt.org.pl/szczegoly.php?id=2731
|
|
|
|
|
|
#1162 | |
|
-=Advokat^Diabła=-
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#1163 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
desden : Verb owszem, ale esperanzy bym do lepszych nie zaliczyl. Lepsze to po prostu tylko Verby i TDKi!
|
|
|
|
|
|
#1164 |
|
-=Advokat^Diabła=-
![]() |
Ankieta na głównej stronie tez chyba nie kłamie
![]() Tak zgadzam się że z tdkami czy verbkami nie jest lepsza,ale za to cena=jakośc ich jest dobra,jak i ps2 je lubi
|
|
|
#1165 |
|
Nowy na forum
![]() |
Wielkie dzięki za pomoc. Spoko z was goście
|
|
|
|
|
|
#1166 |
|
Nowy na forum
![]() |
Witam wszystkich.
Ściągnąłem z netu gierkę spakowaną Rarem. Wewnątrz są pliki z rozszrzeniem - 001,002...010 oraz sfv. Inna gierka zawiera z kolei rozszerzenia typu: r00,r01...r20. Jak i czym "potraktować" te zbiory? Pozdro. |
|
|
|
|
|
#1167 |
|
Nowy na forum
![]() |
mam plyty Emtec DVD+R moge na nich nagrac to GTA? To dobre plyty?
|
|
|
|
|
|
#1168 | |
|
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
no i sralnik robilem, kombinowalem, podlaczalem na wszystkie sposoby ...
... sprawdzalem na ntfs i na fat32 ... i to nie jeden zewnetrzny dysk na usb ... ul_* (dos i dla win) oryginalne gry ... na >czystej< SCPH-70004 caly czas ten sam komunikat: "Please insert a Playstation or Playstation 2 format disk." USBAdvance.Cracked-PS2Scene.rar a w nim: Cytat:
|
|
|
|
#1169 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Angin1 : bylo juz w tym temacie, poszukaj...
bzyq : do konsol sie nie bardzo nadaja, bo odkad Emtec ykupil Basfa to jakosc wyraznie sie pogorszyla Alex69 : a mnei ise wydaje ze to jednak moze byc dzialajaca wersja, tylko cozywiscie od odtwrozenia plyty na ktorej to wypaliles niezbedny jest ModChip, a psizesz ze konsola jest "czysta". |
|
|
|
|
|
#1170 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 21.10.2002
![]() |
z tego co ja sie orientuje producentem dzisiejszych plyt EMTEC (+) jest firma Ricoh, (-) produkuje firma Optodisc Technology Corporation jak i MCC, firma Emtec jako producent nosnikow juz nie istnieje przed paru laty zbankrutowala.
|
|
|
|
![]() |
|
|