![]() |
abra kadabra, hokus pokus... niestety moja szklana kula coś nie działa.
Wypaliłeś i co się dzieje? Po włożeniu płyty i włączeniu ESR obraz zatrzymuje się na jakimś kolorze? Wywala ci czerwony ekran z napisami żebyś włożył płytę formatu PS2? |
jak wkładam płyte dvd z grą do konsoli to mi wyskakuje czerwony ekran z tymi napisami.
|
|
gra zpaczowana programem(ESR_disc_patcher_GUI_v0.24a)gra w formacie ISO.konsola przerobiona kartą pamięci z programem (free mcboot v .1.8)gra wypalona (nero) wypalanką (liteon)na płyte (DVD-r).i nie chodzi na konsoli pokazuje się czerwony obraz z napisami.model konsoli to(SCPH-79004b)
|
Wypalanką! mhmm :czar:
- - - Płyta DVD-R płycie DVD-R nierówna. ;] Poza tym to powinien się uruchomić ESR i czekać na weryfikację nośnika, ewentualnie wywalić różowy ekran jeśli za słaby nośnik dla lasera. Nie wgrałeś ESR, albo nie wpisałeś go do ESR Path. Uruchom ręcznie ESR w wersji gui i napisz co program zgłasza w Disc Status. |
ok dzięki działa wszystko.problem był w tym że musiałem wypakować esr i wtedy paczować.i wypaliłem programem ImgBurn predkością 4x i wszystko działa.
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:38. |