![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole Problemy, dyskusje na temat kopiowania płyt na konsole. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
![]() |
Problem z ISO
Witam wszystkich...
Może się powtarzam ale mam problem troszeczkę nietypowy... Mam Mc.Boot 1.8 i dostałem od szwagra dwa oryginalne Residenty... Chciałem z jednego zrobić ISO programem PowerIso... Tak też zrobiłem zahaczyłem nawet fajkę na kwadraciku z UDF , ISO się nagrało ESR ładnie spatchował , Alcoholikiem nagrałem płytkę (uwaga prędkość 8 ) i zapiąłem do konsoli... Ukazał się oczywiście tylko różowy ekran... Ponownie powtórzyłem operacje tym razem nagrywając na minimalnej prędkości 4 i oczywiście rezultat był ten sam... Wiem że zaczniecie teraz gadać że laser z konsoli zły albo nagrywarka do kitu otóż mówię odrazu że laser w konsoli nie widział nigdy Rippera a nagrywarka jest od LG... Ponadto wypaliłem już troszkę płyt i na prędkości 16 i giery śmigają bez lipy... Zapytam więc krok po kroku jak z Oryginałki zrobić kopię zdatną do odpalenia na konsoli z MC Boot 1.8...? Z góry dziękuje za pomoc... |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Płytka DVD w ISO - problem z nagraniem | golibroda | DVD-Video | 2 | 30.03.2007 12:37 |
Problem z nagraniem obrazu ISO | ramzes3333 | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 3 | 16.11.2006 21:14 |
Obraz ISO + Cyberdrive x24 = problem | msadow | Napędy optyczne CD | 1 | 20.03.2003 13:17 |
Pomocy PROBLEM z Formatem IsO | Maciej_Mac | Napędy optyczne CD | 8 | 23.04.2002 19:07 |
Problem z zamykaniem sesji ISO w Nero | Rock_n_Rolf | Napędy optyczne CD | 0 | 05.03.2002 08:31 |