![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole Problemy, dyskusje na temat kopiowania płyt na konsole. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.04.2010
![]() |
Ok. Z tego co widze w IsoBuster wszystko niby ok, ale jak przyjdzie do wypalenia (prędkość 6x) to lipa i tu mam pytanie czy istnieje możliwość taka, że nagrywarka jakimś cudem blokuje nagrywanie takich obrazów ? Lub czy problemem może być to, że jest Slave a powinna być Master lub na odwrót ? Bo dawniej, jak wspominałem miałem Toshibe, ale niestety tacka wysuwała się kiedy chciała lub gdy samemu na nią zadziałałeś więc wolałem kupić nową niestety jak na razie jedynym plusem jest to, że jest nowa.
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Problem z uruchomieniem gry Airline Tycoon | wolf | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 6 | 26.05.2008 06:46 |
Problem z wypaleniem plyty DL. Pioneer 111D | framling | Napędy optyczne DVD | 1 | 27.12.2007 21:35 |
Problem z wypaleniem gry Black & White 2 | flasher86 | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 1 | 11.08.2006 19:24 |
Problem ze zrobieniem kopii gry Sudden Strike | Marko2 | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 7 | 30.12.2003 22:36 |
Problem w stworzeniu kopii gry "Emperor Battle ... " | marco | Napędy optyczne CD | 1 | 19.03.2002 12:10 |