Powrót   Forum CDRinfo.pl > Konsole > Konsole > Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole

Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole Problemy, dyskusje na temat kopiowania płyt na konsole.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 10.05.2002, 21:43   #31
Dzony
Stały bywalec ;)
 
Avatar użytkownika Dzony
 
Data rejestracji: 03.02.2002
Lokalizacja: Wawka
Posty: 135
Dzony zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
help!!CZY ISTNIEJE PROGRAM DO KOPIOWANIA CD SEGA DREAMCAS

Orginalu nie da sie skopiowac
Dzony jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 10.05.2002, 23:40   #32
Dawid Partyka - Koli
Wyjadacz ;)
 
Data rejestracji: 05.01.2002
Lokalizacja: Rybnik - Ślaskie
Posty: 320
Dawid Partyka - Koli zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
help!!CZY ISTNIEJE PROGRAM DO KOPIOWANIA CD SEGA DREAMCAS

Cytat:
Dexterx (10-05-2002 19:27):
no jest taki a nawet kilka np- Disc Juggler- polecam
no i clone cd
Co do cloneCD w tym i tylko w tym wypadku nie polecam. Kiedy wykonałem kopię to za każdym razem były z nią kłopoty na konsoli. Polecam korzytsac z DiscJugglera. (chyba że w nowym clonieCD do Dreamcasta cos poprawili bo s wersją 3.?.?.? były kłopoty a na Padus Discjugglerze szło aż miło)
__________________
Pozdrawiam
Dawid Partyka
SafeLock@CDRinfo.pl
http://SafeLock.CDRinfo.pl
Dawid Partyka - Koli jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.05.2002, 00:23   #33
kostek
Wyjadacz ;)
 
Data rejestracji: 03.05.2001
Posty: 274
kostek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
help!!CZY ISTNIEJE PROGRAM DO KOPIOWANIA CD SEGA DREAMCAS

nie ma żadnych kłopotów nagrywając clonem płytki na dc, jak to ktoś powiedział w innym poście kwestai sprzętu i talentu
kostek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.05.2002, 14:19   #34
Dawid Partyka - Koli
Wyjadacz ;)
 
Data rejestracji: 05.01.2002
Lokalizacja: Rybnik - Ślaskie
Posty: 320
Dawid Partyka - Koli zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
help!!CZY ISTNIEJE PROGRAM DO KOPIOWANIA CD SEGA DREAMCAS

Cytat:
kostek (11-05-2002 00:23):
nie ma żadnych kłopotów nagrywając clonem płytki na dc, jak to ktoś powiedział w innym poście kwestai sprzętu i talentu
Do zabezpieczeń talent mam a sprzęt też mam dosyć dobry (kopiuje SD2.51 i pełne subkanały)
__________________
Pozdrawiam
Dawid Partyka
SafeLock@CDRinfo.pl
http://SafeLock.CDRinfo.pl
Dawid Partyka - Koli jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.05.2002, 20:58   #35
patol
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 09.05.2002
Posty: 8
patol w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
help!!CZY ISTNIEJE PROGRAM DO KOPIOWANIA CD SEGA DREAMCAS

A czy da się skopiować CD od Segi Saturn?
patol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.11.2002, 00:52   #36
Smoczek
Stały bywalec ;)
 
Avatar użytkownika Smoczek
 
Data rejestracji: 16.08.2002
Lokalizacja: warszawa
Posty: 115
Smoczek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Dreamcast

witam map pytanko jaki progr. zrobić kopie CD na dreamcasta .Clonem sie nieda podobno .prosze o pomoc szanownych eksper. dziekuje serdecznie jesli sie da clonem to jak go utawić

dziekuje serdecznie pozdrawiam

Ostatnio zmieniany przez Smoczek : 04.11.2002 o godz. 01:01
Smoczek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.11.2002, 00:53   #37
Druss
Costam
 
Avatar użytkownika Druss
 
Data rejestracji: 20.05.2002
Lokalizacja: Gdańsk
Posty: 1,722
Druss zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Jak to sie nie da, da sie, ja nawet chyba w cdrwinie raz wypalilem taka plyte
__________________
Czasami jest tak a nie inaczej
Pioneer DVR-115D
Liteon IHaS-124
Druss jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.11.2002, 00:58   #38
/||\aster
Gość
 
Posty: n/a
Ja takie plytki wypalalem w zwyklym CloneCD. Jak to sie nie da sam wypalalem zaznaczylem odczyt subkanalow audio i danych i to wszystko.
  Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.11.2002, 07:53   #39
Piernik
Bywalec
 
Data rejestracji: 31.05.2002
Posty: 39
Piernik w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Ja tez wypalalem Clonem i wszystko bylo ok - Teac. Czasami jednak niektore nagrywary cos kaszania i plyty bootuja sie bardzo dlugo (ale dzialaja, tylko trzeba troche cierpliwosci). W takim przypadku nalezy uzyc Nero
Piernik jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.11.2002, 10:17   #40
chester
P.I.M.P.
 
Avatar użytkownika chester
 
Data rejestracji: 14.05.2002
Lokalizacja: Tarnów
Posty: 452
chester zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja tez wypalilem to clonem.Ja nie wiem jak ty to czlowieku wypalales?
A moze masz taka nagrywarke?Zainstaluj sobie clona 4.jak nie da rady to sprobuj alkoholem.
__________________
kochasz ajax amsterdam??
my kochamy.
wejdz i zobacz:
www.ajax.dmf.pl
chester jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.11.2002, 17:01   #41
Piernik
Bywalec
 
Data rejestracji: 31.05.2002
Posty: 39
Piernik w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
I pamietaj zeby obraz plyty robic nagrywarka!
Piernik jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.11.2002, 21:53   #42
diz_2k2
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 29.07.2002
Posty: 11
diz_2k2 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
nie wiem co autor pytania mial na mysli ale jezeli chodzi mu o kopiowanie oryginalnych gier to nie jest to mozliwe w czytniku peceta. jezeli chodzi o kopie kopii to oczywiscie jest to mozliwe (disc juggler, nero)
diz_2k2 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.11.2002, 23:23   #43
/||\aster
Gość
 
Posty: n/a
Cytat:
diz_2k2 napisał(a)
nie wiem co autor pytania mial na mysli ale jezeli chodzi mu o kopiowanie oryginalnych gier to nie jest to mozliwe w czytniku peceta. jezeli chodzi o kopie kopii to oczywiscie jest to mozliwe (disc juggler, nero)
Jezeli chodzilo mu o orginaly to slyszalem to samo, nie skopiujesz tego, bo sesja plyty jest zamykana na poczatku obszaru do nagrywania.
Uprzedzam ja to slyszalem i nie wiem czy to kit.
  Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.03.2003, 16:44   #44
kosa45
Bywalec
 
Data rejestracji: 26.11.2002
Lokalizacja: Żory
Posty: 27
kosa45 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Dreamcast

Witam wszystkich moje pytanie będzie krótkie.
Jak i czym przegrać płytkę z grą od Dreamcasta??
Dzięki za odpowiedźi.
kosa45 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.03.2003, 17:43   #45
Dawid Partyka - Koli
Wyjadacz ;)
 
Data rejestracji: 05.01.2002
Lokalizacja: Rybnik - Ślaskie
Posty: 320
Dawid Partyka - Koli zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Re: Dreamcast

Cytat:
kosa45 napisał(a)
Witam wszystkich moje pytanie będzie krótkie.
Jak i czym przegrać płytkę z grą od Dreamcasta??
Dzięki za odpowiedźi.
Płyta musi być juz odpowiednio prezrobiona. I nalezy ją kopiować DiscJugglerem (najlepiej najnowsza wersja)
__________________
Pozdrawiam
Dawid Partyka
SafeLock@CDRinfo.pl
http://SafeLock.CDRinfo.pl
Dawid Partyka - Koli jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.