![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole Problemy, dyskusje na temat kopiowania płyt na konsole. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.04.2010
![]() |
Nagrywanie gier na PS2 HDD via USB
Witam, mam pewien problem, z którym raz częściowo już sobie poradziłem,ale niestety... nie pamiętam jakim sposobem).
Do rzeczy - posiadam PS2 z network adapterem. Mam do niej 2 dyski, 250GB i 40GB (w sensie sformatowane w systemie PS2). Wszystko było pięknie, dopóki... nie sprzedałem stacjonarnego komputera. Od tej pory jestem skazany na przejściówkę ide->usb. Niestety Winhiip nie widzi tak podpiętego dysku (windows za to widzi go, ale rzecz jasna nie wyświetla się w "mój komputer",bo jest w formacie PS2... Czy jest jakaś inna możliwość wrzucenia gier na taki dysk przez USB? Z tego co pamiętam jakoś udało mi się zmusić do współpracy... ten mniejszy dysk. Coś mi się majaczy, że z wykorzystaniem linuxa, ale teraz, po dłuższej przerwie, nie pamiętam za diabła czy rzeczywiście akurat do tego wykorzystywałem linuxa... Zna ktoś sposób na zgrywanie gier na PS2 HDD z wykorzystaniem przejściówki ide to usb? nie mam niestety w poblizu zadnego stacjonarnego komputera... |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Czy my naprawdę żyjemy w tak chorym kraju...? | andrzejj9 | Off topic | 123 | 24.07.2015 20:56 |
Nagrywanie gier na PS2 z dysku | Kondra | Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole | 4 | 11.02.2009 04:58 |
Pranie #@$%*& ! | mr_spock | Off topic | 55 | 06.09.2004 13:01 |
535 śmiesznych tekstów | mallow | Humor | 6 | 01.06.2003 16:49 |