![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole Problemy, dyskusje na temat kopiowania płyt na konsole. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 03.06.2007
![]() |
PSone - problem ze zmianą płyt!
Witam!
Ostatnio zapragnąłem ograć kilka świetnych klasyków z mojej ulubionej konsolki - PSone, którą ostatnio wyrwałem z allegro przerobioną w stanie IDEALNYM ![]() Przejdę do sedna sprawy, nagrałem (płyty verbatim crystal) kopię zapasową gry "Parasite Eve" jednej z najlepszych gier w jakie miałem przyjemność pograć, jest to gra dwupłytowa i gdy w końcu dobrnąłem do końca pierwszej płyty konsola poprosiła o włożenie drugiej. I tu zaczyna się mój problem, włożyłem drugą płytę, zamknąłem pokrywkę napędu i... nic! dosłownie nic, konsola nawet nie zaczyna rozkręcać płyty, a dogranie końcówki pierwszej płyty na drugiej (jak można było w "Parasite Eve 2") nie wchodzi w grę. Jaka może być tego przyczyna? Dodam tylko,że gry chodzą bez zarzutu, nie przycinają się ani nic złego się nie dzieje. Proszę o jakieś rady i z góry dziękuję! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Problem z nagrywaniem płyt | jepes | Napędy optyczne DVD | 7 | 01.09.2009 20:54 |
Laptop Benq S73G - problem ze zgraniem filmu z kamery przez firewire | davidtychy | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 0 | 30.05.2009 01:23 |
dno - europejski serwis iiyama we Wroclawiu | BD | Off topic | 27 | 15.04.2005 07:18 |
Reklamacja, przekroczenie terminu | andrzejj9 | Off topic | 28 | 27.07.2003 03:35 |
Zapraszam na moją stronę | mrmax | Off topic | 46 | 26.01.2003 11:12 |