![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole Problemy, dyskusje na temat kopiowania płyt na konsole. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.10.2007
![]() |
Backupy problem.
Mam oryginalne gry i chce zrobić backup. Przeczytałem posty na forum, poczytałem tutorial, zrobiony naprawdę krok po kroczku i co i zmarnowałem dwie płyty a gra nie działa.
Nagrywałem BLACK na TDK DVD (-)R, starałem się naprawdę robic wszystko krok po kroczku tak jak w tutorialu. Konsola jest na Modchipie MODBO, niestety nie wiem jak sprawdzić wersję chipu. Nagrywałem DVD Decryptorem, nawet tą samą wersją na jakiej było testowane w tutorialu. Drugim problemem jest God Of War 2 , też mam oryginał ale dałem za niego naprawdę kupę kasy i nie chce go zjechać , znajomy mi zrobił backup bo ja nie miałem jeszcze nagrywarki i jest taki sam problem jak znalazłem tu na forum, mianowicie gra zawiesza się na moście wspomnianym w którymś poście, nie zawiesza się tylko nie idzie dalej. Przeczytałem parę mądrych rzeczy na jakimś forum niestety nie było to dla mnie zbyt zrozumiałem. Mam jeszcze pytanie. zaznaczam że mogłem tego nie zauważyc ale czy jest gdzieś jakiś osobny tutorial do płyt i gier DVD9. Jeśli zapomniałem podać jakiejś informacji to proszę bez nerwów, konsole mam 3 tygodnie i staram się jak mogę ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|