![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole Problemy, dyskusje na temat kopiowania płyt na konsole. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#9 |
![]() |
Niestety, pocieszyłem się na zapas ;D
Wczoraj Final działał jak ta lala przez 10h, na drugi dzień już zaczęły się sypać filmiki. Wychodzi na to że po prostu laser już grubo zajechany bo czyścić czyściłem i starcza na jedną sesje aż nie wyłączę konsoli i spróbuje odpalić następnego dnia, wtedy zaczynają się problemy (tak samo z tekkenem było, reszta typu DBZ3, GTA SA, FFX-2 bez problemu łapie) i dławi się muzyką, filmikami ![]() Cóż zachciało się niby najnowszego modelu konsoli (teoretycznie najmniej zajechany laser xD) Poradziłem sobie z Finalem na razie przez OPL i z pendrive'a lecę (zacina filmiki dalej no ale już sił brak do tych płyt) bo oryginały czyta bez problemu tylko ma problem z CD Swap Magiciem (krzyczy itd. -.^ jak by ta płyta miała centre tak jak w kole xD ) Ostatnio zmieniany przez Traws : 19.10.2013 o godz. 02:05 |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
GTA-VCS na Swap Magic | ryba15 | Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole | 5 | 25.04.2008 18:54 |
Swap Magic 3.8<- Nagrywanie plyt | Bomaw | Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole | 13 | 25.04.2008 18:53 |
Swap Magic 3.8 CD dziala a SWAP 3.8 DVD nie dziala !!! | grudziadz1 | Hardware | 12 | 24.04.2008 22:58 |
Dla użytkowników Swap Magic | Berion | Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole | 0 | 20.09.2007 17:51 |
Nagrywanie gier tak aby działały na swap magic | p0ld3k | Homebrew | 4 | 19.07.2007 22:48 |