![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole Problemy, dyskusje na temat kopiowania płyt na konsole. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.05.2011
![]() |
Trzy pytania dotyczące pirackich gier...
Witam, od wielu lat gram na konsolach Psx, Ps2 oraz Gamecube. Postanowiłem zadać pytanie, które chyba nikt jeszcze nie zadał na tym forum.
W moim życiu często grałem na płytach pirackich ściągniętych z internetu lub skopiowanych od innego pirata. Zdarzało mi sie też kopowanie z orginalnych płyt. Do czego zmierzam. 1. Czy zauważyliście jakieś róźnice w graniu na pirackich płytach a oryginałach? 2. Czy gry ściągnięte z internetu często miewają błędy czy raczej przeważnie są bez błędów? 3. Gdybyście mieli pieniądze to wolelibyście kupić sobie oryginał czy ściągnąć 100 gierek z neta? Osobiście zdarzyło mi się nie raz, że gra ściągnięta miała błędy lub w cale się nie uruchomiała. Nigdy mi się nie przytrafiło, żeby gra skopiowana z oryginały miała jakieś błędy. Pozdrawiam Bardzo bym prosił o sensowne odpowiedzi. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
Linki do tutoriali na stronie głównej | Berion | Konsole | 0 | 05.10.2005 18:53 |
DWA pytania dotyczące CD-R ? | sayan | Napędy optyczne CD | 2 | 12.11.2002 23:24 |