![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole Problemy, dyskusje na temat kopiowania płyt na konsole. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 27.08.2002
![]() |
XBOX - zrzucanie plików z DVD na HDD
A więc potrzebuję przerzucić pliczki z xDVD (czyli DVD z grą na XBOX - kopia na DVD-R) na HDD w PC-ie. Grzebałem trochę po necie i znalazłem tylko namiar na programik który to robi ale bezpośrednio na HDD w konsolce.
A ja chciałbym włożyć xDVD do PC-ta i zgrać pliczki (nie obraz płyty) na HDD w PC-cie. Możliwe? Jak tak proszę o pomoc. Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszelkie sugestie ![]() EDIT: (oopss sorry zły dział poproszę o przeniesienie) Ostatnio zmieniany przez Mark24 : 20.10.2004 o godz. 21:32 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Znajdz program xISO i nim otworz obraz ISO lub otworz plyte xDVD i wypakuj pliczki do dowolnego katalogu. ENJOY ;-D!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 20.10.2004
![]() |
na początek musisz znaleś program króry to umie zrzucic.
nero,clone,ultariso,easy creator 5 i inne podstawowe programy tego nie zrobia. Dleczego? Płyta dvd xbox jest nagrywana (tłoczona) na odwrót, od krawędzi do środka płyty a nie przy zwykłym zwykłych dvd Pc. Musisz znaleść taki program który nie sprawdza jaka jest płyta w napędzie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mylisz sie, od krawedzi do srodka nagrywane sa plyty na GameCube, XBOX posiada jedynie specyficzny system plikow mianowicie XBFS (X BOX File System). xISO ladnie pokaze zawartosc plyty i pozwoli przerzucic je w dowolne miejsce na twardym dysku PC ;-D
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|