![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Hardware Problemy, dyskusje o konsolach, akcesoriach i sprzęcie. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#5 |
Guru
Data rejestracji: 23.07.2018
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Twoje trzy grosze zawsze mile widziane!
Ja się jeszcze zastanawiam czy to nie będzie najtańsze rozwiązanie, choć wymaga jak widać kombinowania z zamocowaniem dysku 2,5" by nie latał, a dwa ... zastanawiam się jak tu zasilanie dostarczyć do tego dysku... bo to nie z przelotki MOLEX>>SATA. (Hmm... w zasadzie to chyba mam i taki kabel... tyle że na 2 piny) ( ( Oczywiście piszę o tych przejściówkach co podałem w pierwszym poście, trochę drogo opcja zamiennego gniazda, choć uważam że bardzo racjonalna jeśli chodzi o jakość ) ) Mam natomiast coś takiego (na dole w załączniku), ale to szybciej do Xboxa Classic [ PS. Temat rzuciłem dużo w przód, bo raz, pozwala mi to szerzej zrozumieć temat, a dwa.. obecnie ogarniam na warsztacie PSV.... zainstalowałem już 3.65 i jeszcze teraz muszę zobaczyć co dalej... bo nie bardzo rozumiem działanie i zastosowanie Enso czy H-encore i tym bardziej co to daje i jak korzystać z tego dobrodziejstwa] Ostatnio zmieniany przez KaiQ : 26.01.2019 o godz. 20:25 |
![]() |
![]() |
Tagi |
ide2sata, na, network adaptor, playstatnion 2, ps2 |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
PS2USB network adapter dla 3xxxx/5xxxx PS2 | Jolek | Hardware | 14 | 06.01.2018 08:22 |
PS2 [Network Adapter + HDD] | b3rok | Hardware | 15 | 06.09.2011 22:41 |
Czy zadziała? PS2 = hdd + adapter usb hdd | Myszop | Hardware | 11 | 08.08.2011 11:12 |
PS2 a niesprawny laser i Network Adapter. | ufomen1 | Hardware | 10 | 04.07.2010 21:32 |