![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Ile masz tych gier 500 - z czego to dobra polowa japonskich "po*******ek"? Byl torent i chyba mial ok 500gb - jak kolekcjonujesz to ok, ale jak grasz, przechodzisz i kosz, to 64gb starcza spokojnie.
|
Czytaj wszystko , a gdze emulatory a gdzie gry z psp , nikt przy zdowych zmyslach nie nosi ze soba 10 konsol do grania tylko trzyma wszystko w jednej wiec majac kilka kart mozna miec na jednej emulatory , na drugiej gry z psp itd. ;)
|
A kto przy zdrowych zmyslach nosi ze soba 10 kart pamieci?:)
|
Czemu od razu 10, wystarczy 3-5, lepiej karty niz kilka konsol :P
|
Każdy ma inne potrzeby. Ja na ten przykład naliczyłem 5 (słownie, pięć...) gier, w które chciałbym zagrać, a kilkanaście które są dostępne m.in na PS3. Więc wiesz... w takim układzie to nawet 32GB to dopust Boży. ;) No i Ty masz Vitę, a ja mam PSTV na którym emulować PSP nie ma sensu (z racji dwukrotnie skalowanej rozdzielczości rozdzielczości).
Jedyne zalety jakie dostrzegam to: - pozbycie się dyktatu prędkości kart Sony (Vitowe karty są wolniejsze niż możliwe do użycia SDXC) - użycie kart lepszych jakościowo niż Sony - dostęp do nich z zewnątrz w razie fuckupu i możliwy odzysk danych Ale żeby przepłacać aż tyle za powyższy luksus to uważam, że nie warto. No nic to, na razie przelotek w sprzedaży nie ma, cen też nie, więc to i tak dyskusja o powietrzu. ;) |
Ale czy predkosc nie jest determinowana rowniez przez uzyty port a nie tylko karte? Nie wiadomo jak wyglada to z vita.
PS. A nie mowili ci ludzie abys nie bral PSTV:) |
Ale co mi po tym emulatorze? Lepiej się emuluje PSP na PC. Vita nie ma nawet obsługi pamięci masowej po ludzku, FTP to jakiś żart, CMA to gówno. Normalna Vita to 400zł, PSTV to 150zł. Wybór był dla mnie oczywisty. ;)
|
Ta DA oficjalnie cialo czynem sie stalo i mamy adapter wymagana vita 3G , rozeszly sie w jeden dzien :D
https://www.indiegogo.com/projects/p...d-card-adapter |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:10. |