![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Hardware Problemy, dyskusje o konsolach, akcesoriach i sprzęcie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.06.2009
![]() |
Ależ Berionie, twoja pomoc jest nieoceniona!
![]() ![]() Co do TSOP - tu mam podejrzenie, że jest strzelony. Mam takie zboczenie, że czego nie kupię z alledrogo to fotografuję po wyjęciu z przesyłki /tak na wszelki wielki, jakby jakiś cwaniaczek próbował mi coś wciskać/. No i na foto TSOP wygląda jakby miał dziurę. Nie jestem tego pewien, xa będę grzebał jutro, może to być też kawałek laku. RAM jak wiadomo - dolutowany, mogło coś zimnego "wyskoczyć" na płycie. Swoją drogą RAM jest tak zalakowany jakby był lutowany na ślinę. Po prostu bez umiaru. Modchip - powiedzmy, że użyję w ostateczności, a to dlatego, że mostek nie jest wyprowadzony na płycie, na szczęście Aladdin mi się jakiś pozostał. BIOS - jeśli by wgrać retailowy i jeżeli jest to wina dajmy na to RAM-u... Teoretycznie x powinien wstać... Jest późno, mogłem coś pokiełbasić, sorry za ewentualne bzdury, jutro wyciągam mobo i idę pomierzyć u kumpla układy, jeśli wcześniej niczego nie wychwycę gołym okiem. No i pytanko na koniec. Czy mogę się spodziewać pozytywnych rezultatów jeśli by podmienić TSOP z mobo xa 1.0/1.1 do mobo 1.2/1.3 ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez KyRol : 29.01.2011 o godz. 03:50 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|