![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Hardware Problemy, dyskusje o konsolach, akcesoriach i sprzęcie. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 11.06.2012
![]() |
Klasyka gatunku na PS4; ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ???
Tak sobie szukałem w internecie wiadomości na temat tego czy może $ony zrobiło w końcu coś dla graczy (Hłe-Hłe ich hasło reklamowe... Bez komentarza
![]() Znalazłem dość starą plotkę, bo z marca zeszłego roku, jako niby najmłodsze dziecko z rodziny PS miałoby uzyskać programowe wsparcie dla tytułów z PS1 i PS2 (programowe w sensie emulator, nie stream - żeby ktoś się nie czepiał ![]() Wydaje mi się to mało prawdopodobne, skur**SONY prędzej zmusiłoby graczy, aby kupili PS3 jeżeli chcieliby pograć chociaż w część tytułów. A poza tym po co mieliby udostępniać taką funkcjonalność i to za darmo, skoro mogą kosić kasę na PS3 i grach z PSS, jak i na sprzedaży PSTV. Tak sobie po cichu spekuluję, ale mam wrażenie, że z takim podejściem do ludzi, to może być ostatnia albo przedostatnia konsola $ony. Ostatnio zmieniany przez Halas19 : 16.09.2015 o godz. 10:26 Powód: literówki i zmiękczacze |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
Tagi |
emulacja ps1, emulacja ps2, gry, ps4 |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Polskie Radio BIS upadło - Czyli cenzure w Polsce czas zacząć... | Qbi@k | Off topic | 73 | 03.10.2013 18:16 |
Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |
Tematy maturalne na Polski.. (przeciek z IRCa ;) | Martin_TP | Off topic | 7 | 15.05.2003 00:20 |
guru głupoty - czyli co koles wie na temat kart graficznych | mallow | Off topic | 6 | 26.04.2003 00:02 |
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... | Sopel2 | Napędy optyczne CD | 5 | 19.07.2002 10:53 |