![]() |
testu w napędzie chyba nie będzie...siła działania utra dźwięków jest naprawdę duża...
http://img122.imageshack.us/img122/7465/po4rc.jpg |
Cytat:
na testy ekstremalne idzie płytka Verbatim DVD+R 16x porysowana. a test nie będzie w zmywarce do naczyń tylko pełny max - profesjonalna myjka ultradźwiękowa || temp ponad 70 stopni - zobaczymmy czy to się wsadzić w napęd da :> :haha: przed: |
Trzeba pamiętać o czyszczeniu płyt od środka do brzegu NIGDY wzdłuż ścieżek ("na okrągło")
|
p***322;ytki maczane w zupie, przyklejane do kanapek itd. czyszcz***281; piank***261; do monitora i r***281;cznikiem papierowym UWAGA!!! ZMYWA NADRUKI!!! :tak!:
|
Ja tam polecam do zwyk***322;ych zabrudze***324; z kurzu czy t***322;ustych paluch***243;w ***347;ciereczki z mikrofibry, kt***243;re bardzo dobrze na sucho zbieraj***261; zabrudzenia a p***322;yty Ci nie porysuj***261;.
|
Mo***380;na te***380; p***322;ytke umy***263; w letniej wodzie z dodatkiem p***322;ynu do naczy***324;, je***347;li jest akurat zat***322;uszczona paluchami, a nast***281;pnie wytrze***263; do sucha mi***281;kka szmatk***261;. Delikatnie co by jej nie porysowa***263; :)
|
Impega(CD/DVD Repair and cleanning kit) do tego najlepsza polecam wiele plyt porysowanych moich odzyskalo druga mlodosc :spoko:
|
Hmm...jesli to nie rysy tylko jakies smugi spróbuj chusteczką higieniczna.
Mi kilkakrotnie to pomagało bez problemu sie tego pozbyc - grę często zajeżdżaną. A jesli sie boisz o plyte, zrób sobie jej kopie poprostu 8 ) |
Czyszczenie Płyt
Kupiłem sobie na allegro dwie gry i śą one strasznie pomazane wygłądają bardzo nieestetycznie i mam pytanie czym je wyczyścić spód i przód. Jakie ściereczki płyn itd żeby tych płyt nie porysować i niezniszczyć.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:00. |