![]() |
Pierwszy raz widzę coś podobnego. :| Pęknięcia to niestety nie są (a tak chciałem to napisać ;p) bo owalne i "wzorkowate".
Na przyszłość, wrzucaj zdjęcia jako załączniki na forum, nie linkuj na zewnątrz. |
Prosze bardzo do dokladnego wgladu faktycznie jakosc zdjecia troche ucierpiala , marnie ja widze ich 300 lat :D plyta ma nie wiecej niz 8 lat
Zdjecia zjedzone plyty.7z |
Załącznik na forum, nie załącznik na zewnętrznym serwerze. Masz taką opcję podczas pisania i edycji postów: załącz plik. Klikasz w to i załączasz. ;p
Szczerze powiedziawszy nie mam pojęcia co jest z nimi nie tak. Do tej pory wszystkie -ROM jakie miałem wyglądają tak samo jak w dniu kupna. Aż ze strachu musiałem przejrzeć. :D |
Ale numer dopiero zobaczylem z zalacznikami , wiesz co do plyt to na pewno jest robota jakiegos mikroba bo to nie sa rysy ani pekniecia ale ciekawe do wgladu na przestroge jak to wyglada , strachu nie strachu ty je juz lepiej backup-uj :D
|
Nie ma takiej potrzeby, przeżyją Ciebie i mnie. Z tymi z przykładu jest ewidentnie coś nie tak i to na poziomie sklejania w fabryce. ;)
|
Hehe oczywiscie o master , kilka plyt zapewne z roznych fabryk i roznych masci zostalo zjedzonych to sa moje NAJstarsze plyty trzeba by zobaczyc kiedy byla pixima ip1500 ale to moze i bedzie nawet wiecej niz 8 lat ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:51. |