![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Hardware Problemy, dyskusje o konsolach, akcesoriach i sprzęcie. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#9 |
Bywalec
Data rejestracji: 16.12.2007
![]() |
Tylko te "tasiemki" były u mnie już dość mocno odgniecione i sądzę że radiator (po tylu latach) nie stykał sie tak jak powinien z procesorem, przynajmniej takie odniosłem wrażenie.
Póki co, to konsola narazie się nie przegrzewa,a wręcz przeciwnie lepiej chłodzi (jak pisałem wcześniej). Jeśli będzie sie grzać, to chyba ma zabezpieczenie i będzie sie zwieszać lub resetować?? to wtedy będe myślał dalej ![]() Paste nałożyłem dość grubo na ten procesor (ten największy-jeśli sie myle to poprawcie), na tą kość na prawo (to chyba chipset) i na lewo gdzie styka się ta blacha z jakimś układem scalonym Dodatkowo przeczyściłem soczewke lasera irchą lekko nasączona spirytusem i zauważyłem że płyty szybciej się wczytują ![]()
PS2 Slim + chip Duo 3 Ostatnio zmieniany przez dudek17 : 14.04.2010 o godz. 23:19 |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Gry Psx na Ps2 slim | bolexx1313 | Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole | 7 | 06.01.2009 20:27 |
Save PS2 Slim | akkkjyglpc | Hardware | 4 | 17.08.2008 17:09 |
Brak sygnalu VIDEO - PS2 slim + LCT TV + kabel komponent | aroncz | Hardware | 3 | 09.11.2007 18:03 |