Powrót   Forum CDRinfo.pl > Konsole > Konsole > Hardware

Hardware Problemy, dyskusje o konsolach, akcesoriach i sprzęcie.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
LinkBack Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 30.07.2005, 18:15   #1
[Member of Mayday]
 
Avatar użytkownika zYxMa
 
Data rejestracji: 21.01.2003
Lokalizacja: EU
Posty: 627
zYxMa zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Question Jak podłączyć PSTwo do neta?

Mam taki sprzęt http://www.shop.bt.com/invt/car103 połączenie to 2Mbity. Pewnie to kwestia ustawień?

Nie wiem, nigdy nie miałem z tym do czynienia.

Proszę o pomoc znających się na rzeczy. Dzięki.
zYxMa jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 30.07.2005, 19:31   #2
HDmaniak
 
Avatar użytkownika Smartek
 
Data rejestracji: 20.10.2002
Lokalizacja: Łódź
Posty: 8,841
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
to chyba w konsolach?
a tak z ciekawosci - jakie mozliwosci daje pstwo podlaczone do neta?
pozdro
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.07.2005, 19:37   #3
[Member of Mayday]
 
Avatar użytkownika zYxMa
 
Data rejestracji: 21.01.2003
Lokalizacja: EU
Posty: 627
zYxMa zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek
to chyba w konsolach?
a tak z ciekawosci - jakie mozliwosci daje pstwo podlaczone do neta?
pozdro
Przedewszystkim granie online
zYxMa jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.07.2005, 20:09   #4
HDmaniak
 
Avatar użytkownika Smartek
 
Data rejestracji: 20.10.2002
Lokalizacja: Łódź
Posty: 8,841
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez zYxMa
Przedewszystkim granie online
w xbox'ie wystarczy crossem podlaczyc..., zawsze wiedzialem, ze Xbox rzadzi
pozdro
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.07.2005, 20:25   #5
[Member of Mayday]
 
Avatar użytkownika zYxMa
 
Data rejestracji: 21.01.2003
Lokalizacja: EU
Posty: 627
zYxMa zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
A w Xie nie trzeba nic ustawic?
zYxMa jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.07.2005, 21:02   #6
HDmaniak
 
Avatar użytkownika Smartek
 
Data rejestracji: 20.10.2002
Lokalizacja: Łódź
Posty: 8,841
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez zYxMa
A w Xie nie trzeba nic ustawic?
ip'ki jak w zwyklej sieci komputerowej
tj. np.
10.12.0.5 komp
10.12.0.6 xbox
dns'y np. tpsy
i smigaaa
pozdro
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 31.07.2005, 00:15   #7
.::MaNNErS:SuCk::.
 
Avatar użytkownika AleX69
 
Data rejestracji: 25.02.2004
Lokalizacja: Warszawa
Posty: 4,678
AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez zYxMa
A w Xie nie trzeba nic ustawic?
dhcp lub static ... full wypas
__________________
AleX69 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
TrackbacksWyłączone
PingbacksWyłączone
RefbacksWyłączone


Podobne dyskusje
Dyskusja Autor Forum Odpow. Ostatni Post
Jak podłączyć nagrywarkę DVD-RW i CD-RW. luu_em Napędy optyczne CD 5 19.11.2004 12:50
Jak podłączyć głośniki 5.1 do SB 128 ! ? sayan Off topic 5 28.07.2004 22:08
Jak to podłączyć?? /\/\cDrive Off topic 2 07.01.2004 13:37
Jak najkorzystniej podłączyć nagrywarkę ? EL Polaco Napędy optyczne CD 10 22.02.2003 21:11
Jak najkorzystniej podłączyć RW. mausi Napędy optyczne CD 9 04.01.2002 19:22


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO