![]() |
Będzie to pewnie dla Ciebie szok, ale są programy nie tylko dla PC z Windows... :D
uLELF to program dla PS2. RTFM |
no ten program ulelf tam masz te pliki to ja go mam na kompie chyba odtworzyc i wiadomo klikajac 2 razy na ikonke launch? Czy jakis inny plik i inaczej..?
|
Jak klepsydra? O jakim Ty klikaniu piszesz?
o.O? |
Klikam na ikonk***281; Launchelf2 razy i nic klapsydra chwile laduje i nic... sciagnelem teraz ta 2 wersje co jest w obrazie bin i cue i zamontowalem i wlasnie tak robie i nic... a za tamto dzieki juz zmienilem do *.xps
|
Cytat:
-> ps2savetools.com Cytat:
Cytat:
memorka -> mc0:/ i mc1:/, ale dop***243;ki nie uruchomisz ulelfa to nie zrozumiesz o czym pisz***281;. |
Cytat:
po prostu wlaczam to launch.elf i nic sie nie dzieje |
Zapisz do *.xps, a nast***281;pnie do *.psu. W uLELFie wybierz opcj***281; Copy na tym save'ie. Potem wejd***378; na memork***281; i wybierz opcj***281; PSUPaste (region gry musi si***281; zgadza***263;, czyli ID na folderze, ID save'a i gry).
To znaczy, ***380;e Tw***243;j "MP4" jest niekompatybilny z modu***322;em odpowiedzialnym za obs***322;ug***281; Mass:/ w Swap Magic. Spr***243;buj w***322;o***380;y***263; usb od tego playera dopiero po zabootowaniu SM, pono***263; niekiedy pomaga i dopiero wtedy zostaje rozpoznane urz***261;dzenie. Cytat:
PS: Obs***322;ugiwany system plik***243;w dla Mass:/ to tylko FAT16 i FAT32. |
Jak zgrać na MC z MP4
Witam mam pytanie wszedzie czytam cos probuje ale nie rozumiem czy moglby ktoś krok po kroku co i jak zrobic zeby np. save wgrac na karte pamieci bo mam GTA SA i sciagnelem jednego save'a i robie tak jak tu: http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/PS2MC2PD/strona4.php tylko jak utworze ten folder i wypakuje tam (extract) to co dalej zrobić jak cos to mam MP4 to dzieku temu da rade? I jak wgrac zeby DIVXy odczytywalo niby tworze ten jakis folder SWAPMAGIC potem SMBOOT0.elf i nic nie odczytuje mi nie wiem co jest grane i jak z tym save'm z gory dzieki za pomoc
Pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:47. |