![]() |
Berion pisales ze masz oryginalna japonska karte. Ja mam oryginalna chinska i chyba
oryginalna japonska, porownujac te karty, japonska jest bardziej czarna i ma inny numer seryjny, inny odcien napisu playstation2 na gorze ponizej strzalki. Karta wyglada na oryginalna, ale te niuanse odrozniaja ja od tej chinskiej, wiec cz to oryginal ? |
Moja memorka jest z porządnego plastyku (to widać od razu jak się weźmie w ręce), wszystkie litery, wyżłobienia, śrubki, wszystko z japońską perfekcją. Jest made in Japan, jest w kolorze PS2, z prawej mam literkę K, na dole 01-04 i N1158.
Tylko to raczej zbędne dla Ciebie dane. Minęło 7 lat od czasu kiedy była kupowana. Od tamtej pory mogły się z kilka razy zmienić fabryki, układy w środku, a więc i oznaczenia. Nie wiem, czy jeśli masz Made in China to od razu podróbka - wiele firm ma swoje fabryki tylko w Chinach i na Tajwanie. Tak samo Sony, które robi i inne akcesoria (i są made in China). Naturalnie jakość wykonania zawsze jest taka sama - wysoka. |
http://sklepgekon.pl/index.php/cPath...page/1/sort/3a
najtaniej jak znalazlem, chyba nie ma mozliwosci zeby to byla podrobka nie?? |
Teoretycznie nie. ;]
My***347;lisz, ***380;e w sklepie nie dostaniesz podr***243;bki? Nie raz widzia***322;em podrobione MSD to i PS2MC tym bardziej. To totolotek. |
nie radze kupować w sklepie Gekon, karta pamięci która przyszła jest po prostu beznadziejna... nie wiem czy miałem pecha czy co, ale ani nie można na niej zapisać savów, wrzucić exploit, ani nawet skopiować dowolnego pliku przez uLE. Spróbuje reklamować po nowym roku i zobaczymy co będzie dalej...
|
Po samym opakowaniu już widać ,że to jest podróba.
Sklepy schodzą na psy i zamawiają Chiński szajs . |
Nigdy nie kupuje się podróbek bo po tygodniu masz już po karcie albo i prędzej
|
Albo zbierasz na platynowa lopate, albo po ilus postach chcesz nam cos zareklamowac...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:29. |