![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Hardware Problemy, dyskusje o konsolach, akcesoriach i sprzęcie. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#3 |
Gość
|
model v8 a jakie to jest kod to nie wiem(moje v7 ma scph 39004)
obecnie na rynku jest (to znaczy na allegro) aplepro ktory chyba sobie zamontuje a kosztuje on 75zł, a ripper 2 kosztuje ok 165zł ja bym kupil nowa alebo uzywana od jakiegos znajomego(Wiedzac ze nie byla katowana-najlepiej nie przerobiona i dac na przerobke) mod chip mozna chyba wyjac ale nie wiem po co(to nie pc ze trzeba uaktualniac bebechy) polacy dobrze montuja tak jak wszyscy inni(ja swojego moda chyba sam zamontuje) gosciowi trzeba zaplacic tyle ile sobie zarzyczy modchipy dobre i poprawnie zamontowane nie psuja konsoli(jakies tam zepsucia z tego co wiem to tylko przypadki tak jak z psx'em) no ale bylo cos z napieciem(sony specjalnie wrzuca niezbyt wytrzymale napedy dvd do konsol zeby sie psuly dlatego trzeba uzywac markowych plyt typu verbatim) messiah 2- nie wiem zabezpieczenia-obecnie wszystkie konsole ps2 mozna przerobiz z tego co wiem maigic -nie wiem co oferuje dodatkowego ufff |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Jaki jest adres stronki www, która pokazuje adres IP? | B@rtek | Off topic | 12 | 04.10.2004 08:30 |
Jaki model nagrywarki ?? | Marcin69 | Napędy optyczne DVD | 7 | 28.07.2003 15:45 |
Jaki model Sony DRU500? | chico99 | Napędy optyczne DVD | 4 | 29.03.2003 22:09 |
jaki model nagrywarki kupic? | figaro | Napędy optyczne CD | 15 | 13.12.2002 18:22 |
Jaki model i jakiej firmy nabyć?????? | Bea | Napędy optyczne CD | 7 | 27.05.2001 19:50 |