![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Hardware Problemy, dyskusje o konsolach, akcesoriach i sprzęcie. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#10 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.04.2005
![]() |
![]()
Witam jeżeli mowa o" konsolach "to moim skromnym zdaniem jest to napewno PS2 a co do XBOXa to od tych bajerów o których piszecie jak np.internet ,odtwarzacz divx i tym podobne ,twardy dysk(ps2 również ma mozliwość podłączenia twardego dysku nawet PS2two przez port usb z programem usbextreme no i internet) to wszystko mamy w komputerze więc po co takie żeczy w konsoli??Urok Ps2 polega na możliwości grania w pozycje nie dostępne na innych konsolach i komputerze ,no i oczywiscie na niepoetazalnej grafice.XBOX ma może leprze parametry od PS2 ale grafika to przecież to samo co na PC.Ps2 z kazdym dniem się rozwija jest odtwarzacz divx mp3 ale mi to jest nie potrzebne w konsoli ,mam to wszystko w PC.Ja wybrałem PS2 i jestem zadowolony.
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Jaki jest adres stronki www, która pokazuje adres IP? | B@rtek | Off topic | 12 | 04.10.2004 08:30 |
Jaki model nagrywarki ?? | Marcin69 | Napędy optyczne DVD | 7 | 28.07.2003 15:45 |
Jaki model Sony DRU500? | chico99 | Napędy optyczne DVD | 4 | 29.03.2003 22:09 |
jaki model nagrywarki kupic? | figaro | Napędy optyczne CD | 15 | 13.12.2002 18:22 |
Jaki model i jakiej firmy nabyć?????? | Bea | Napędy optyczne CD | 7 | 27.05.2001 19:50 |