![]() |
Ehh no niestety nie jest.... A moze s***261; jakies inne programy do formatowania memorki albo cos...?? Trudno przejsc gre bez zapisywania na memorce... :(:(:(:(
|
Nie u***380;ywa***322;em mckillera to i nie wiem, ale tak ma chyba by***263; (apropo czarnego ekranu).
Je***347;li potem memorka jest czysta no to znaczy, ***380;e masz ju***380; j***261; sformatowan***261;. No ale skoro napisa***322;e***347; ten topic to znaczy, ***380;e nie jest ;] Nie wiem. Nie potrafi***281; Ci pom***243;c. PS: Co do nazwy to wcale nie jest dziwna. program napisa***322; kto***347; z ich strony to i taki splash dodali do progsa. |
mc killer ps2newz
Witam mam problem ... Mialem save'y na memorce do PS2. Memorka jest oryginalna Sony 8mb. Wszystko bylo z nia w porzadku az pewnego dnia wchodze w BROWSER bo chce usunac save'y...Dochodzi mi do ktoregos z kolei i cala konsola sie wtedy wiesza, sprawdzalem u kumpla i dzieje sie to samo... Sciagnalem juz MC killera i nadal nic... Tzn wypalilem go na cd 32x predkoscia odpala sie wyskakuje ekran PS2NEWZ <<<---nie popelnilem bledy taki napis jest|||Bialy napis na czarnym tle i juz cisza.. ??? Nie wiem czy sie formatuje czy nie nie wiem co sie dzieje... Po prostu ekran jest caly czas czarny... ;/ Prosze o pomoc
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:15. |