![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Hardware Problemy, dyskusje o konsolach, akcesoriach i sprzęcie. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 02.09.2016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowy dysk twardy do PS3
Nie miałem dostępu do netu (teraz nie mam do konsoli
![]() Transfer danych zakończył się sukcesem. Musiałem jednak aktualizować firmware przez Recovery Menu, bo normalnie wyskakiwał mi komunikat, że kabel ethernet nie jest podłączony. Kabel sprawdzałem z PC i PS2 i wszystko działało. Po "aktualizacji" wszystko poszło dosyć sprawnie. Jednak nie miałem czasu aby sprawdzić czy jakiekolwiek dane przy kopiowaniu z pierwszej konsoli na drugą zostały skasowane. W razie czego zrobiłem kopię zapasową, ale zapomniałem aby zsynchronizować trofea... ![]() Przeniosłem dysk z super slima (500GB) do slima i mam teraz kolejne pytanie (nie wiem czy nie założyć nowego wątku?). Ten większy dysk działa jakby wolniej, np w God of War III\Uncharted 3 dioda pracy HDD święci się niemal non stop. Z dyskiem ze slima (160 GB Toshiba) nie mam takiego obciążenia. Teoretycznie gry się nie instalują, więc... nie rozumiem o co tu chodzi. Sprawdzałem dysk w HD Tune czy nie ma tam jakiegoś bad blocka, ale wszystkie pola po teście są zaznaczone na zielono. Dysk to Seagate Laptop Thin SSHD 500GB 2,5 (ST500LM000). Modelu Toshiby nie pamiętam. Może ktoś doradzi jakiś szybki dysk 2,5 500GB 5400RPM do PS3? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
PS3 - Kopia dysku ze starego na nowy. | ethar | Hardware | 14 | 01.02.2015 16:55 |
Nowy dysk do laptopa | piter55 | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 0 | 12.01.2012 22:40 |
Dysk twardy zawiesza komputer | KrawieC_et | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 5 | 11.05.2010 20:37 |
Zewnętrzny dysk twardy, widziany jako dyskietka? Co robić? | Azo | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 11 | 19.03.2010 18:14 |
Twardy dysk - Maxtor czy Caviar??? | andrzejj9 | Off topic | 48 | 27.01.2003 10:09 |