![]() |
Zakup Psp
Helloo :)
Przede wszystkim zaczne od tego ze z racji wieku 30 :) wypadlem troche z formy z tymi nowinkami roznymi hehe Sprawa wyglada tak : zona chce mi kupic na urodzinki psp.... no ale z racji cenowych gier.. pogrzebalem troche w necie i znalazlem wiele ciekawych gier... gdzie mozna je posciagac... sa w formatach iso albo innych... jesli dobrze rozumuje... potrzebowalbym do tego dokupic karte pamieci np. 8gb i tu pojawiaja sie problemy ... czy tam jakis soft potrzeba... niektorzy pisza cos o jakies plycie umd... kurde stary jestem i sie w tym gubie :) ale psp chcialbym miec.... znalazl by sie ktos chcetny by wytlumaczyc mi jak to sie robi i co powinienem dokupic by to wszystko smigalo ?? Moje gg 1512434 z gory dziekuje za pomoc :) pozdrawiam |
Po pierwsze nie pomagamy tutaj w uruchomieniu tak zwanych pirat***243;w (a z twojego postu domyslam sie ***380;e o to Ci chodzi). Je***347;li jednak masz zamiar uruchomi***263; kopie gier kt***243;re posiadasz ;) to zapraszam:
http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/p...-memory-stick/ |
Mam soft 3.9 i nie wiem co zrobic z gra zapakowana pomozcie mi nagrac ja do konsoli z gory dziekuje
|
Je***347;li masz spakowan***261; gr***281; to zapytaj tam sk***261;d j***261; ukrad***322;e***347;. Sorry.
|
Cytat:
//Sorry musiałem xD |
co to jest CFW
a gdy chce zagrac w jakas gre z karty to musi byc jakas plyta |
Jakbyś prześledził ten wątek to byś wiedział. Dżizas, przecież nikt sto razy nie będzie pisać tego samego. :>
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:47. |