![]() |
Ale z tego co mi sie wydaje ty chciales worek pieniedzy :P
|
Być może jest z cromwellem, dlatego żaden dash nie idzie albo po prostu nie znasz nazwy jakiej oczekuje. Każdy powinien zabootować "D:\default.xbe" (czyli z płyty), a potem możesz kombinować np. z "C:\xboxdash.xbe".
Trzeba było kupić ode mnie, a nie żydzić i wszystko by działało cacy. :D |
@SMBA Masz prawdopodobnie enighmah albo x1 chip, patrz tutaj. http://forums.xbox-scene.com/index.p...-old-modchips/
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Olac jak dziala, i cieszyc sie zyciem :P
|
Cytat:
|
Kupiłem niepozornego xboxa (rev 1.0) za 50zł, sprzedający oczywiście nic nie wiedział (save'y wskazują że ściągnięty zza granicy ;) ). Rozebrałem go i znalazłem przylutowanego modchipa.
Na pierwszy rzut oka wyglądał jak Aladdin XT, ale to chyba nie on. Bez odlutowania nie sprawdzę czy z tyłu nie ma czegoś napisanego. Chip ma oznaczenie lattice im4a5-64. Ktoś wie co to za ustrojstwo? Jakiś antyczny modchip? Żaden customowy dashboard się nie uruchamia (próbowałem uruchamiać obydwoma przyciskami). Jakieś pomysły co z tym można zrobić? :D |
Wątpię aby przetrwała nadchodzącą wojnę. :P
|
Może za dekadę cena zacznie rosnąć. ;)
|
Co roku coraz taniej, więc zostanie już ze mną na zawsze. :D
|
No cóż, niech śpi. Może za kolejny rok uda ci się go sprzedać. :D
|
Nie jest, nie miałbym serca. ;p
To niech śpi w pudełku. Niczym rycerz na Giewoncie. :D |
Cytat:
PS. To prawda. :D Co powiesz na kompromis - 230zł? Odbieram osobiście i nie musisz się bawić w chodzenie na pocztę. ;) A ten klip świetnie zrealizowany. :) |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:35. |