![]() |
oki:)a skad wziasc ten program??:P
|
Cytat:
PS2 ją widzi tylko PS2Browser nie. Spróbuj unofficialLaunchELF (PS2) v3.42, jeśli on jej nie zobaczy to już raczej nic nie pomoże. Hmm... ewentualnie Memory Card Manager (PSX). |
jak jush jestesmy przy kartach to ja mam pewien problem...mam PS2 i mam do niego karte z PSX'a!!PS2 jej nie widzi bo jush tak jest(to wiem)ale mam pytanie czy jest jakis program zeby PS2 widzla ta memorke...bo nie chce mi sie latac do qmpla przez polowe miasta zeby mi usunol save z memorki:/pomocy...
|
Cytat:
Dokładny opis masz tutaj: http://www.cdrinfo.pl/artykuly/PS2bin2cdvd/index.php Nie ma sensu przepisywać wszystkiego jeszcze raz :| |
Niestety mam teraz uszkodzoną płytę ze swapem cd(straszne gówno ten swap!) więc będę musiał nagrać na dvd, nie mam nagrywarki dvd więc się za bardzo nie oriętuje jak to nagrać(jakim programem itp.) czytałem tutorial, ale wolałbym żeby mi ktoś konkretnie napisał jak to nargrać to mi to kumpel nagra
|
Cytat:
|
Nagrałem to na nero podmieniłem lołduje się, pojawia się czarny obraz i nic.
|
jestem początkującym, nie mam kompa w domu więc muszę mieć pewność.
|
Cytat:
Podmieniasz Swapa na ten wynalazek i wybierasz stosowna opcję kiedy program się za boot'uje. Nigdy z tego nie korzystałem, ale tak na logikę... Sprawdź sam i dopiero pytaj. |
Tak
|
aha i póżniej to w swapie podmienić i karta się sformatuje?
|
Cytat:
|
dobra mam już tego killera. tam są 2 pliki z rozszerzeniem cue i bin. mam normalnie zrgać obydwa pliki czy jakoś inaczej?
|
Cytat:
Formatuje całą kartę pamięci. Nie wiem czy Ci to pomoże, ale warto spróbować. |
sorry ale jestem trochę ciemny w tych sprawach. mam 3.6. skąd wziąść tego killera i jak to działa?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:21. |