![]() |
Powycinane s***261; na wersjach rip co znajduj***261; si***281; w sieci ,na orginale s***261; pi***281;kne filmiki kt***243;re wrto zobaczy***263; :)
|
hej kupiłem kartę do ps2 (konsola nie przerobiona) scph-9004. Gdy chce zapisać gre wyskakuje mi save failed a w grze burnout 3 takedown ERROR OCURRED . Poszedlem do kumpla i burnout zapisal sie bez problemu. Nie wiem co zrobic. Aha jeszcze jedno... kumpel zrobil save na karcie i przynioslem ja do domu i u mnie nie widziala konsola w browserze tego savu. PROSZE O POMOC BLAGAM....
|
Chaotycznie napisałeś.
Poszedłeś do kumpla z grą czy swoją kartą? Kumpel zrobił save na karcie, ale czyjej swojej czy Twojej?... |
poszedłem z gra i karta do kumpla i zrobil on sava na mojej karcie. przyszedlem do domu i browserze karta byla pusta. THERE IS NOT DATA. gra tez nie widziala sava
|
Uporządkujmy:
gra nie zapisuje save'a na Twojej karcie na Twojej konsoli, za to zapisuje go na Twojej karcie, ale na jego konsoli. Tak? Jeśli tak to czy masz tak tylko w tej jednej grze czy we wszystkich. |
Cytat:
Dokladnie tak jak piszesz Berion . Mam ten problem we wszystkich grach. Posiadam 6 orginalnych gierek i na kazdej jest ten problem. Licze na twoja pomoc. Browser karte widzi i pokazuje ze jest pusta. |
Jeśli dokładnie tak, to jest to ewidentna wina portu. Nie znam się na hardware'rze za bardzo, więc ciężko mi powiedzieć co padło i co trzeba wymienić. Jak zawsze w takich przypadkach, odsyłam na elektroda.pl - jest tam kilka osób, które zajmują się serwisowaniem old genów.
|
na poczatku myslalem ze te nowe wersje maja zabezpieczenia na nieorginalne karty. Jest to mozliwe, mam scph-90004 CB????
|
Nie jest to możliwe. To znaczy byłoby możliwe, ale Sony nie robi czegoś takiego. Za to wiele developerów ma własne pomysły na obsługę kart w ich grach i dlatego na podróbkach są problemy. itd.
Ale to nie Twój problem akurat. ;] |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:16. |