![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Hardware Problemy, dyskusje o konsolach, akcesoriach i sprzęcie. |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.10.2008
![]() |
Xbox czy stacjonarne urządzenie do DivX?
Mam dylemat.
Potrzebuję urządzenia, które podłącze do telewizora by móc oglądać filmy w DivX i słuchać MP3. Myślałem o Xboxie, bo za 400zł mogę mieć używanego z dyskiem 80 GB. Miałem już doświadczenie z tą konsolą i byłem bardzo zadowolony. Jedyne czego obawiam się to fakt, że nie mogę kupić nowego Xboxa zwykłego, a po tylu latach od premiery pewnie już dość awaryjne są te urządzenia. Z tego co orientuję się na PS2 są jakieś problemy z podłączeniem dysku twardego (?). Czy może lepszym pomysłem byłoby kupno jakiegoś stacjonarnego odtwarzacza z dyskiem? A jeśli tak to jakiego? Chodzi mi o coś taniego, ale nie wiem czy te Allegrowe hity typu Medion, Kiss, Wiwa czy inne to mają jakiś sens (czytałem bardzo różne opinie). Podkreślam, że praktycznie nie interesuje mnie oglądanie czegokolwiek z płyt, tylko z dysku, najlepiej podłączanego za pomocą kabla do komputera lub łatwego do wymontowania. Z góry dzięki. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Czy my naprawdę żyjemy w tak chorym kraju...? | andrzejj9 | Off topic | 123 | 24.07.2015 20:56 |
Projekt Freeware | Calme | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 0 | 16.05.2005 20:31 |
Czy stacjonarne odtwarzacze DVD czytają CD-R/CD-RW ? | LordWaden | Napędy optyczne DVD | 4 | 12.05.2002 01:31 |
Czy jest jakiś programowy syntezator mowy do DivX player***39;ów? | DRPP | Napędy optyczne CD | 7 | 30.03.2002 12:59 |
Czy da sie przerobic film z DivX tak aby dzialaly na dvd? | Waldek | DivX, Xvid, Matroska i inne | 6 | 06.10.2001 08:49 |